OB-profil scorede i tabt reservekamp

Rasmus Festersen - her fra en Superliga-kamp mod Brøndby i foråret - scorede mandag i Reserveligaen, da OB tabte til netop holdet fra Vestegnen. Foto: Lars Møller/Scanpix 2018

OB-profil scorede i tabt reservekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Festersen stod for OB's scoring, da de stribede tabte 2-1 mod Brøndby hjemme på Nature Energy Park mandag eftermiddag. 19-årige Oliver Christensen imponerede OB-assistenten Henrik Hansen med sin præstation i målet.

Fodbold: Ligesom OB's førstehold indledte reserverne den nye sæson med et nederlag. Mandag mødtes OB og Brøndby nemlig i første runde af Reserveligaen, og her var det udeholdet fra Brøndby, der vandt kampen med 2-1.

Det var der ikke så meget at sige til, mener OB-assistenten Henrik Hansen.

- Vi starter egentlig rigtig godt og kommer foran. Men så begynder vi lidt at give initiativet fra os. Både fordi vi træffer de forkerte beslutninger, men også fordi vi ikke har kvalitet nok i det, vi foretager os. Og så tipper kampen lidt og de får scoret til sidst. I sidste ende var det fortjent, at Brøndby vandt, sagde han efter kampen til Sport Fyn.

Med et enkelt point i to Superliga-kampe har OB's førstehold ikke fået den bedste indledning på sæsonen. Men den enes død er som bekendt den andens brød, og skulle cheftræner Jakob Michelsen være fristet til at ændre på sine foretrukne 11, står de næste klar i kulissen.

OB-reserveholdet begyndte med Oliver Christensen på mål, Mikkel Desler, Oliver Lund, Oliver Skolnik og Yao i bagkæden, Mathias Greve, Jonathan Harboe, Casper Nielsen og Julius Eskesen på midten og Rasmus Festersen og Mathias Jørgensen i front.

- Jeg synes godt, at vi kan fremhæve Oliver Christensen. Han redder to straffespark og står i det hele taget rigtig godt. Så han var dagens positive oplevelse, vurderede Henrik Hansen.

Ny skade på midten

Det var Rasmus Festersen, der bragte OB foran efter godt 10 minutters spil. Den stilling holdt, indtil der var spillet en time. Her bragte gæsternes Mikael Uhre således kampen på 1-1. I overtiden gjorde Ertugrul Teksen ondt værre for OB, og så stjal Brøndby alle tre point.

En anden bet for OB må være, at Casper Nielsen undervejs måtte lade sig udskifte efter et slag.

Dermed er der tvivl om to midtbanespillere hos OB frem mod Superliga-kampen mod Randers FC på søndag, idet også Jens Jakob Dyhr Thomasen er skadet.

OB-profil scorede i tabt reservekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce