OB kører ind fra stranden

OB's andenkeeper Thomas Mikkelsen har fået trimmet fysikken i Nyborg i de seneste dage og går nu mere over til det normale håndværk med hanskerne på, når OB spiller i TPI lørdag klokken 14.00. Foto: Dansk Firmaidrætsforbund

OB kører ind fra stranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmand Thomas Mikkelsen og kolleger kører lørdag fra team-buildings-kurset i Nyborg ind til Odense og spiler en opvisningskamp klokken 14.00 på TPI's stadion.

Fodbold: OB har de seneste dage kolporteret Superliga-truppen til Nyborg, hvor spilleren har været udsat for moderne team-buildings-seancer.

Det er Dansk Firmaidrætsforbunds tilbud, som OB har benyttet, og man må gå ud fra, at spillerne er sluppet godt gennem strabadserne som "Rigtige Mænd i Løb", så der kan stilles et fornuftigt hold, når OB lørdag klokken 14.00 stiller op til en opvisningskamp hos TPI, der netop er rykket op i 2. division.

OB har under den nye træner Jakob Michelsen også praktiseret mere normale fodboldøvelser i det østfynske, og der trænes igen i ydersider, tæmninger og indersider i Nyborg, før bussen triller mod det, som nu hedder Home Tarup Arena, der ligger på Paarupvej.

OB har arrangeret en række testkampe i de kommende uger mod eksempelvis svenske Östersund og Kalmar.

OB kører ind fra stranden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce