OB har stort set alle klar

Mikkel Desler, her i kamp i forrige sæson mod AGF, var for syg til at træne tirsdag, men plejer som bekendt ikke at mangle løbepensum, når det for alvor gælder. Arkivfoto: Frank Cilius/Sanpix

OB har stort set alle klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Desler var dog syg tirsdag, mens Ryan Johnson Laursen ventes at genoptage træningen efter lidt problemer med baglåret.

Fodbold: Så småt nærmer fodboldpremieren sig - tro det, eller ej - og OB lægger stille og roligt mere og mere på i træningen.

Premieren er søndag den 11. februar hjemme mod Helsingør, og det er med syv runder tilbage af grundspillet naturligvis en kamp, hvor kravet om en OB-sejr er indlysende, fordi holdet i de resterende runder har nogle af de absolutte tophold.

Rent skadesmæssigt er status fornuftig. Med enkelte undtagelser.

OB trænede tirsdag formiddag, og bagefter kunne træner Kent Nielsen gøre det øjeblikkelige bo op:

- Mikkel Desler var syg og trænede ikke, og Ryan Johnson Laursen var også ude. Han har siden sidst i sidste uge døjet med et spændt baglår, men jeg forventer, at han kan træne onsdag, sagde Kent Nielsen.

Spillerne blev kørt igennem en typisk gang træning for årstiden.

Mandag stod menuen på mere tung løbetræning og vægttræning, mens det tirsdag mere var høj-intense løb og spiltræning, hvor spillerne stadig får løbet en del. Men premieren er ikke langt væk, og derfor er virkeligheden anderledes, end dengang turneringerne startede i sidst i marts, og der var en lang opstartsfase.

OB træner igen onsdag og torsdag, før holdet fredag suser til Nykøbing Falster og spiller en testkamp på kunstgræs mod NFA.

Og næste fredag igen flyver OB til træningslejren i det sydlige Spanien.

OB har stort set alle klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce