OB får gensyn med Ruud

Espen Ruud, der her ses i den karakteristiske målrettede og dynamiske stil i en kamp i 2014 mod AaB, er i gang med sit andet ophold i Odd Grenland, der ligger i sydnorske Skien. Foto: Kim Rune

OB får gensyn med Ruud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den første modstander i den kommende træningslejr i spanske Pinatar er udskiftet med norske Odd Grenland.

Fodbold: OB får formentlig et gensyn med en tidligere og højt respekteret holdkammerat, når truppen på fredag flyver ned til træningslejren i Spaniens land.

I denne uge handler alt om at tælle ned til træningslejren, der kører fem til søndag den 4. februar, hvor der er hjemrejsedag.

OB skal spille to træningskampe undervejs, og oprindelig skulle OB møde ungarske Videoton den 31. januar, men den kamp er nu aflyst, og i stedet skal OB møde norske Odd Grenland.

Og netop Odd har den tidligere OB-back Espen Ruud i stalden.

Ruud, 33, kom til OB før sæsonen 2008/2009, og i de følgende år høstede flere medaljer. Ruud udmærkede sig som en løbestærk, kontant og pålidelig højre back, og da hans grundform dengang var i topklasse, er det ikke overraskende, at han fortsat spiller på højeste niveau i den norske liga.

OB slutter denne uges hjemlige trimning med en træningskamp på torsdag klokken 12 hjemme mod Vejle Boldklub, der inden foråret ligger på førstepladsen i 1. division. Fredag morgen flyver OB mod Spanien.

Træningslejren ligger i den lille by San Pedro del Pinatar, der ligger lidt nord for kystbyen Cartagena. Den anden modstander i det spanske er svenske IFK Gøteborg.

Efter hjemkomsten søndag den 3. februar handler alt om finpudsning af formen frem til sæsonstart søndag den 11. februar mod Helsingør på Ewii Park.

OB får gensyn med Ruud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce