Nye talenter til Odense Q

Laura Lilholm Petersen (t.v.) og Julia Hjørlunde Hansen er nyeste spillere i Odense Q-trøjen. Foto: Iver Tidemand

Nye talenter til Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: Odense Q får tilgang af to unge talenter, når holdet i foråret skal spille slutspil i kvindernes bedste fodboldrække. Den fynske ligaklub har hentet de to 17 årige piger, Laura Lilholm Petersen og Julia Hjørlunde Hansen fra Herlufsholm, hvor det indtil videre er blevet til kampe på 1. divisionsniveau.

Laura Petersen har tidligere spillet i Odense Q, da hun gik på efterskole, mens Julia Hansen har stiftet bekendtskab med ligaklubben for første gang.

- Jeg tænkte, at det ville være et fedt skridt at tage, det her med at prøve at spille mig i 3F Liga-truppen, og så havde Laura snakket rigtig godt om Odense, siger Julia Hansen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg vil gerne udvikle mig som spiller og prøve at spille mig til så mange minutter som muligt. Men jeg ser også frem til at være i en kultur, hvor hver træning virkelig tæller.

Begge piger har fået gode indtryk efter opstarten, og Laura Petersen har kun rosende ord til overs for sine nye holdkammerater.

- Jeg synes, de andre er søde, ambitiøse og rigtig dygtige, så jeg ser meget frem til at skulle spille sammen med dem.

De nytilkomne i truppen kommer til at spille under det nye trænerteam bestående af Næsby-mand Morten Christiansen og tidligere Herlufholm-træner Steen Hansen.

Nye talenter til Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce