Hårdt arbejde er top-værdien hos de nye trænere for ligaholdet Odense Q.

Fodbold: Det fynske ligahold i kvindefodbold, Odense Q, indleder træningen 17. januar med en ny træner-trio. Den består af Jakob Pavar Langhoff, Ronnie Reifling og Rasmus Jarner Olsen, der i fællesskab skal lede slagets gang i Odense Q's bestræbelser på at forblive i ligaen.

Jakob Pavar Langhoff har været tilknyttet Boldklubben Marienlyst som træner for både 2. division og Albaniserien, og han har erfaring med kvindefodbold på både ungdoms- og seniorplan. Han bakkes op af Ronnie Reifling, som kommer med en baggrund i herrefodbolden, hvor han har stået i spidsen for hold i blandt andet ynglingedivisionen og Albaniserien. Rasmus Jarner Olsen er sidste mand i den nye trekløver. Han har tidligere trænet både U16 og U17 i KB. Ud over de tre nye folk fortsætter målmandstræner Tommy Edelweiss og fysisk træner Kevin Trigalo i deres nuværende roller i Odense Q.

- Vi har fået et rigtig godt indtryk af det nye trænerteam og deres vision med holdet, og vi glæder os til at se dem i aktion, siger Rene Hansen, bestyrelsesformand i Odense Q.

Det nye trænerteam mødtes med klubbens spillere, tirsdag, til en snak om planerne for opstarten og forårssæsonen som helhed. Her gjorde teamet det klart for spillertruppen, at den ser frem til de kommende udfordringer i klubben og sætter fokus på en helt særlig værdi, nemlig hårdt arbejde.

  • fyens.dk