Ny svær opgave for Odense Q

Odense Q's anfører Tenna Kappel dribler med bolden i en tidligere kamp mod Fortuna Hjørring, som tager imod det fynske bundhold lørdag. Foto: Kim Rune

Ny svær opgave for Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter nederlaget på 1-10 mod Brøndby skal Odense Q lørdag møde det andet tophold, Fortuna Hjørring.

Fodbold: Lørdagens opgør på Nord Energi Arena i Hjørring er en af den slags kampe, hvor Odense Q kun kan overraske. Fortuna Hjørring er på andenpladsen i kvindeligaen og har endnu ikke tabt i denne sæson, mens Odense Q ligger sidst med kun et point i otte kampe.

For en uge siden tabte Odense Q 1-10 hjemme til topholdet Brøndby, og nu venter endnu en af de kampe, hvor de unge spillere fra Odense får det mere end svært.

I den omvendte kamp vandt Fortuna 3-0 i Odense, og for en uge siden vandt Fortuna 7-0 i lokalopgøret mod oprykker FC Thy Thisted Q.

- Efter den meget solide præstation i Thisted er det jo endnu et hold fra nederste del af tabellen, vi skal ud imod. Odense Q har sikkert haft stor fokus på deres defensiv i denne uge efter det store nederlag til Brøndby i lørdags, siger Fortunas assistenttræner Peter Enevoldsen til Fortunas hjemmeside.

- Lørdag skal vi ud og forsætte med at spille i højt tempo med få berøringer og være meget aggressive i vores pres. Så skal vi nok komme til mange afslutninger, der kan give os en ny sejr på hjemmebane, siger Peter Enevoldsen til hjemmesiden.

Der er kampstart klokken 14.00 i Hjørring.

Ny svær opgave for Odense Q

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce