Ny sportschef i Middelfart

Søren Godskesen (t.v) bliver ny sportschef i Middelfart Boldklub. Her ses han sammen med administrerende direktør Lars Peter Hermansen. Foto: Middelfart Boldklub

Ny sportschef i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Mejnert stopper som sportschef i Middelfart Boldklub. Tidligere Marienlyst- og Næsbymand overtager chefposten i 2. divisionsklubben.

Fodbold: 2. divisionsholdet i Middelfart har haft et forrygende efterår med 25 point i 14 kampe og kronede det med en sikker plads i forårets oprykningsspil. Alligevel har klubben valgt at skifte ud på sportschefs-taburetten. Lars Mejnert, der har siddet sikkert i stolen de sidste fire år, viger i udgangen af december pladsen for klubbens nuværende chefscout Søren Godskesen.

- Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere Søren Godskesen som ny sportschef i Middelfart Boldklub. Søren Godskesen har det sidste år fungeret som chefscout i Middelfart, og har derfor et rigtig godt kendskab til både spillere, trænere og ledelsen i Middelfart Boldklub" siger Middelfart-direktør Lars Peter Hermansen.

Den 33-årige fynbo har en fortid som sportschef i først Marienlyst og senere Næsby, inden han for et år siden blev ansat som scout i den vestfynske 2. divisionsklub. For nylig blev han spurgt, om han havde lyst til at overtage Lars Mejnerts gerninger fra slutningen af 2017.

- Da jeg blev præsenteret for muligheden for at overtage jobbet som sportschef i Middelfart Boldklub, skulle jeg ikke bruge mange minutter på at beslutte mig. Gennem det senest år jeg har på tætteste hold fulgt den gode udvikling som klubben har været igennem, og denne udvikling ser jeg store perspektiver i at arbejde videre med, forklarer han.

Middelfart Boldklub spiller til foråret oprykningsspil sammen med de fynske kolleger fra Marienlyst.

Ny sportschef i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce