Kampen i serie 1 mellem Odense KFUM og FIUK blev lørdag afbrudt med omkring 10 minutter igen, da flere personer løb på banen.

Fodbold: Endnu en fynsk kamp kan føjes til listen over afbrudte kampe i dette forår. Lørdag spillede Odense KFUM og FIUK sidste runde i serie 1, men ved stillingen 5-1 til førstnævnte og med omkring 10 minutter igen valgte kampens dommer at fløje opgøret af.

Årsagen er, at flere personer skal være løbet på banen, men der er delte meninger om, hvem personerne var.

- En af KFUM's spillere fik rødt kort for en tackling. Han og ham, der blev tacklet, begynder så at skubbe til hinanden, hvorefter en del af KFUM's tilskuere løber på banen, siger FIUK-træner Mohamed Yassin, der selv befandt sig ved klubhuset og derfor kun har fået situationen fortalt.

Det røde kort og skubberiet kan John Beck, træner for KFUM, godt genkende, men han mener ikke, det var KFUM's tilskuere, der løb på banen.

- Det er nogle af FIUKs udskiftningsspillere, der vil ind og have fat i min spiller, der er blevet udvist, siger han.

Også han har fået situationen genfortalt, da han var væk fra banen, da det skete, men han fortæller om en kamp, hvor FIUK ikke var kommet for at spille fodbold.

- Alt skulle forklares flere gange fra dommerens side, og de brokkede sig over alt. Det betød også, at dommeren inden for en kort periode udviste tre af deres spillere, fordi de sagde ting til ham.

- Jeg synes, det er ærgerligt for FIUK, for vi har også mødt dem, hvor der ikke har været problemer, og det er gode fodboldspillere. De ødelægger det bare for sig selv, siger John Beck.

Da Sport Fyn søndag talte med formand for Fyns Fodbolddommer Klub, Mathias Bjørnø, havde han endnu ikke modtaget en skrivelse fra kampens dommer.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Odenseredaktionen, hvor jeg skriver om stort og småt i byen og kommunen.

Mere om emnet

Se alle
58
Fodboldvold: Dommer blev overfuset - og siden suspenderet

Fodboldvold: Dommer blev overfuset - og siden suspenderet

6
FIUK: Det passer ikke, at der blev spyttet

FIUK: Det passer ikke, at der blev spyttet

Fodboldvold: B1909-træner vil have bedre dialog

Fodboldvold: B1909-træner vil have bedre dialog