Nu gør det ondt i Næsby

Næsby mod Svendborg i 2. division. Andreas Bock er blevet nedlagt. Lørdag mod Greve sad han ude med karantæne. Foto: Peter Leth-Larsen

Nu gør det ondt i Næsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næsby havde sat næsen op efter point mod Greve, men lørdagens hjemmekamp på Stærehusvej blev til endnu et nederlag. De blåblusede var tæt på en pointdeling til sidst, men selvtilliden manglede foran mål.

Fodbold: Næsby spillede i sidste weekend 1-1 med Marienlyst, og det positive resultat skulle omsættes til point mod gæsterne fra Greve. Sådan gik det ikke, og hjemmeholdet gik for ottende gang i sæsonen fra grønsværen som tabere.

- Det var en hård en at sluge, sagde Næsby-træner Morten Rasmussen og fortsatte:

- Vi havde virkelig sat næsen op efter point, og muligheden var der, hvis vi havde præsteret på lidt højere niveau. Vi skal kunne spille op med hold som Greve.

Første halvleg bar præg af kampens betydning for begge hold, og de første 45 minutter var ukønne og chanceløse.

Ender begge hold i nedrykningsspillet, kan de tre point få afgørende betydning i foråret.

Udligning tæt på

Efter pausen kom der flere skud på mål, og det resulterede i en scoring. Næsby mistede bolden på midten af banen, og Greve sendte den dybt mellem hjemmeholdets bagkæde. Det førte til sejrsmålet, der sender Greve op på 12 point.

I de sidste minutter var Næsby tæt på scoring, men kvaliteten og selvtilliden manglede, og spillerne gik lige så tomhændede fra banen, som de kom.

Næste gang gælder det Avarta, som lørdag slog Dalum, og Morten Rasmussen håber, Næsby tør spille mere frit.

- Jeg håber, vi slipper håndbremsen mere, end vi gjorde mod Greve. Det kan også godt være, et par af dem, der spillede i dag, får en pause, fordi de simpelthen er fysisk trætte, sagde cheftræneren til Sport Fyn.

Næsby møder Avarta på udebane søndag den 8. oktober klokken 13.00.

Nu gør det ondt i Næsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce