Navne fra Middelfart


Navne fra Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Peter Hermansen, Middelfart Boldklubs direktør, stod selv for tipskonkurrencen før kampen. Det gjaldt om at tippe resultatet for en 20 krone og der var såmænd også en heldig rad, der på kampprogrammet vandt en tur til VM-kvalifikationskampen Danmark-Polen på fredag i Parken.

 

Der stod B1913 i sjælen på flere af lederne på de to mandskaber. Middelfart-træner Jan Vingaard, målmandstræner Danny Carlsen, angrebstræner Martin Andersen og sportschef Lars Mejnert har tykt blåt blod i årene ligesom Dalums assistent Morten "Lange" Christensen og angrebstræner Jacob Harder har det.

 

Jan Vingaard måtte ret hurtigt ind i anden halvleg råbe ind til evigt udfordrende Peter Kristensen: - Spil, for pokker, spil!

 

Middelfart-keeper Casper Radzas far Niels Erik Radza var naturligvis på stadion. Han var selv en frygtet og ihærdig angriber i Ebberup i tidernes morgen.

 

Dalums målmand Rasmus Lund modtog vrede tilråb fra Middelfart-tilhængerne, der var irriterede over keeperens kraftige opmuntringer til sine medspillere efter pausen.

 

Middelfart har nu ikke tabt i et helt år på hjemmebane. Senest nederlag i egen hule på Adlerhusvej var mod Kolding IF. På lørdag tager Middelfart imod netop Kolding IF i et veritabelt lokalopgør.

 

Erik Falk Jensen, far til FCK's fynske stjerne Rasmus Falk, kunne oplyse, at sønnen har haft et svært skadesforløb med skruer i de små knogler i foden. Rasmus Falk havde håbet at nå med i Champions League-kvalifikationskampene mod Qarabag, men de kampe kom lige tidligt nok.

 

 

Navne fra Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce