Næsby-trio til B1909

Tre Næsby-spillere er skiftet til B1909. De får i foråret fornøjelsen af intense kampe mod B1913 - som her på billedet. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Næsby-trio til B1909

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

B1909 øger bredden med tilgangen af endnu to Næsby-spillere til Danmarksserie-holdet.

Fodbold: Næsby har haft en hård efterårssæson og endte sidst i 2. division. Nu har klubben også mistet tre spillere omkring divisionsholdet. Først meldte angriberen Marc Gangia ud, at han skiftede til B1909 og deres danmarksserie-hold. Få dage senere gjorde den hurtige offensiv-spiller Rasmus Skovgaard det samme, og senest har forsvarsblokken Rune Rasmussen meddelt, at også han skifter den blå trøje ud med niernes røde.

- Det var tiden til at prøve noget nyt, både i forhold til mere spilletid og til at indgå i et koncept, som passer til mig. Jeg er meget tiltrukket af niernes stil med megen boldbesiddelse. Jeg glæder mig til at komme i gang og tage udfordringen op, siger Rasmussen til B1909's hjemmeside.

De nytilkomne spillere glæder træner Lars Jørgensen, selvom han er godt tilfreds med sin start-ellever.

- Det er en stor styrke til vores bredde på holdet, og vi vil stå noget stærkere i tilfælde af skader. Gangia og Skovgaard er lidt anderledes typer spillere, end det vi har i forvejen, fordi vi er et meget spillende hold, mens de to er stærke på især fart og gennembrud, siger han.

B1909 er placeret på tredjepladsen i danmarksserien med 21 point, mens Oure og Taarup Paarup regerer i toppen med 32 point.

- Vi ligger fint på tredjepladsen, men havde vi været ti procent skarpere i efteråret, havde vi nok også haft flere point. Jeg synes, for egen regning, at vi har rækkens bedste start-ellever, og det håber jeg, vi kan vise i foråret, forklarer Lars Jørgensen.

For to år siden lå holdet placeret nogenlunde som nu, men rykkede alligevel ned, da sæsonen var ovre. Det ligger i baghovedet på træneren, selvom holdet har leveret fint indtil nu.

- Med tanke på, hvad der skete for to år siden, så er vores reelle mål, at vi ikke skal rykke ud. Men som sagt synes jeg, vi har et rigtig godt hold, og jeg håber og regner med, at vi - måske ikke vinder alle, men i hvert fald mange kampe i foråret, siger træneren.

Næsby-trio til B1909

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce