Næsby jagter ny sensation: Fynboerne tager imod Randers i pokalturneringen

Den nuværende OB-spiller Anders K. Jakobsen var en af de helt store oplevelser, da Næsby for syv år siden leverede sensationen mod Silkeborg i pokalkampen. Fynboerne kom foran 3-0. Det lykkedes Silkeborg at få udlignet til 3-3, men fem minutter før tid dukkede hjemmeholdets Christian Jensen op og gjorde det til 4-3, der blev slutresultatet. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen

Næsby jagter ny sensation: Fynboerne tager imod Randers i pokalturneringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På forhånd er Næsby ikke spået mange chancer, når fynboerne på hjemmebane tager imod Superliga-holdet Randers. Man skal dog ikke længere tilbage end 2011 før, at Odense-klubben leverede en lignende sensation.

Fodbold: Næsby, der til hverdag gør sig i Danmarksserien, tager tirsdag klokken 17 imod Superliga-klubben Randers, når anden runde af pokalturneringen spilles.

Opgøret ligner på forhånd en nem sejr til Randers, men det smukke og romantiske ved pokalturneringen er, at det ikke er givet på forhånd. Faktisk skal man ikke længere tilbage i historien end til onsdag den 26. oktober 2011, hvor Næsby leverede en historisk præstation af samme karakter.

I ottendedelsfinalen i pokalturneringen tog Næsby hjemme imod Silkeborg med Troels Bech i spidsen og med landsholdslegenden Flemming Povlsen som assistent. Hjemmeholdet kom foran 3-0 blandt andet på mål af den nuværende OB-spiller Anders K. Jakobsen. Da dommeren fløjtede for sidste gang var sensationen en realitet, og Næsby kunne fejre sejren på 4-3.

Når randrusianerne tirsdag kommer på besøg i det nordvestlige Odense, så har fynboerne ikke lagt sig ned på forhånd, fortæller cheftræner Kristoffer Johannsen.

- Vi er godt klar over, at vi ikke er favoritter. Men derfor vil vi stadig gøre alt for at gøre en god figur og vinde kampen, siger han.

Interessant mulighed

Da Næsby og Randers kom op af hatten ved DBU's lodtrækning, der var der hverken jubel eller skuffelse hos det fynske mandskab.

- Man vil altid gerne vinde fodboldkampe. Og i med at vi møder en modstander fra Superligaen, så er risikoen for et nederlag større, end hvis vi havde trukket en modstander fra første eller anden division, siger cheftræneren og fortsætter:

- På den anden side er sandsynligheden for, at vi spiller finalen i Parken ikke så stor. Nu får vi får en kamp, der er interessant for både trænere og spillere, fordi vi får en sjælden chancen for at måle os op mod et hold fra den bedste række.

Selvom sensationen skulle udeblive på Næsby Stadion, så kan kampen stadig være en succes for hjemmeholdet.

- Efter kampen vil vi gå ind og måle og vurdere på flere forskellige parametre, det kunne være måden vi forvalter vores boldomgang, måden at opbygge vores angreb på, hvordan modstår vi deres pres og standardsituationer, og hvordan formår vi at lægge pres på dem, siger cheftræneren.

Næsby jagter ny sensation: Fynboerne tager imod Randers i pokalturneringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce