Næsby startede godt i Hillerød, men fik klaret stormen, inden holdet blev fældet af et frisparksmål

Trods 1-0-nederlaget i Hillerød er Næsby stadig kun to point fra den rigtige side af nedrykningsstregen og kan kravle fremad i lørdags-hjemmekampen mod Aarhus Fremad.

- Men vi lagde godt fra land de første 25 minutter i Hillerød, men sjuskede i fordelagtige situationer og fik ikke spillet chancerne store nok. Der manglede vi skarphed. Til gengæld var vi helt væk det sidste kvarter før pausen, forklarede træner Kristoffer Johannsen efter opgøret.

Uden Kasper Dreyer, der skulle giftes, og de karantæneramte Andreas Bock og Rasmus Espersen, måtte Næsby møblere om, så tremands-forsvaret bestod af Martin Nielsen med Jeppe Marquardsen og Christoffer Hermansen på siderne.

- Vi kom fornuftigt ud fra starten af anden halvleg, men så scorede de direkte på et frispark, siger Kristoffer Johannsen om det afgørende mål af Jonathan Witt nitten minutter før tid.

- Det bølgede frem og tilbage til sidst og hjemmesejren var fortjent nok, selv om vi med lidt held kunne have fået noget med derfra, mente træneren.

Andreas Bock, Kasper Dreyer, Rasmus Espersen og måske fiberskadede Daniel Jensen er til disposition igen på lørdag.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.