Efter en succesfuld forårstart skal Næsby for første gang i år spille på opvisningsbanen på Stærehusvej, når ubesejrede AB kommer på besøg i nedrykningsspillet.

Fodbold: Næsby Boldklub har allerede hentet 10 point i forårets fem første kampe i nedrykningsspillet i 2. division, hvor de blå fra den nordvestlige forstad til Odense nu kun har tre point op til redning.

Inden forårssæsonen gik i gang, havde Næsby ni point op til redning, så to tredjedele af hullet er nu lukket.

Lørdag kommer traditionsklubben AB på besøg. AB er ubesejret i foråret og ligger på tredjepladsen med 21 point.

- AB er et hold, der har ligget højere end 2. division i mange år, og det er et spændende hold at få på besøg. De har mange dygtige og boldfaste spillere, så der venter os en udfordrende opgave, hvis vi ikke er, hvor vi skal være. Men det tror jeg nu nok, at vi er, siger Kristoffer Johannsen, træner for Næsby.

- Vi glæder os til at komme på græs for første gang. Det er et forårstegn, og der er blevet arbejdet hårdt på at få banen gjort klar, siger Kristoffer Johannsen.

Indtil nu har Næsby kun spillet på kunstgræs både ude og hjemme, og de tre første hjemmekampe har givet syv point. I lørdags tankede Næsby yderligere selvtillid med en sejr på 5-2 ude over VSK Aarhus.

- Vi har en god fornemmelse, siger Kristoffer Johannsen.

Den robuste forsvarer Frank Nielsen er skadet, men ellers har Næsby-træneren alle mand til rådighed.

Dalum mod bundhold

Dalum skal lørdag for anden gang i april til Aarhus for at møde et af rækkens bundhold. Efter forrige weekends 2-0-sejr mod agterlanternen Lyseng skal Dalum til det nordlige Aarhus for at møde VSK Aarhus, der ligger tredjesidst med 11 point.

Dalum har 15 point, tre point over nedrykningspladserne, men Dalum har en udsat kamp mod B93 i baghånden. Den kamp spilles onsdag 25. april i Dalum.

Senest spillede Dalum 1-1 hjemme mod Brønshøj, mens VSK Aarhus tabte 2-5 hjemme til Næsby.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.