Næsby flænser i Dalum

Kasper Dreyer - her i kamp mod blåblusede Middelfart - er en ægte forsvarer med gode markeringer og disciplin. Nu skifter Dreyer til rivalen Næsby Boldklub. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Næsby flænser i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundproppen i 2. division henter to solide Dalum-forsvarere før forårets nedrykningsslutspil, hvor netop Dalum er blandt rivalerne.

Fodbold: Der er endnu pænt længe til foråret, hvor fodbolden suser hen over grønsværer og kunstgræs, men kampen - eller rette krigen - om de bedste positioner og spillere er allerede i fuld gang i det fynske fodboldlandskab.

I 2. division skal Dalum og Næsby ud i et opslidende nedrykningsslutspil, og inden de 16 kampe prøver bundproppen Næsby Boldklub at ruste sig markant i specielt defensiven. Og foreløbig er det gået ud over by-rivalen Dalum, der har mistet nogle halve og hele profiler på kanten og i forsvaret.

Det er givet den nye Næsby-træner Kristoffer Johannsen, der udnytter sit kendskab til netop Dalum - hvor han var træner indtil sidste sommer - til at kapre spillerne.

Senest er forsvarsklippen Kasper Dreyer skiftet til Næsby, og i forleden var det den rutinerende kantspiller Frank Nielsen, der skiftede til Næsby.

Kasper Dreyer, 26, har været anfører for Dalum i efteråret og regnes for en duelstærk og kompetent forsvarer.

- Jeg er meget glad for skiftet til Næsby Boldklub. Det er en klub, som jeg har gode minder fra og klubbens projekt for fremtiden er spændende, og noget jeg vil være en del af. Derudover kender jeg Kristoffer Johannsen som en dygtig træner både på og udenfor banen, så er jeg er helt overbevist om, at Næsby er det rigtige valg på både kort og længere sigt, siger Kasper Dreyer til naesbyboldklub.dk.

To gange Nielsen væk

Frank Nielsen er en venstrebensspiller, der med fortid i B1913 og endda som kontraktspiller i Sønderjyske, har masser af rutine, og specielt er de yderst præcise dødbolde, og dermed kan den nye Næsby-træner formentlig indføre en stor del af det koncept, som gav fornuftige resultater i Dalum, som han førte fra Danmarksserien til en solid placering i 2. division, inden han efter et halvt års ophold i OKS blev hentet af Næsby, hvor han straks efter nytåret går i gang med en redningsaktion.

Også Boldklubben Marienlyst har været "på rov" i Dalum. Forsvareren Jack Nielsen, der tidligere har spillet mange divisionskampe for Marienlyst og har erfaring fra det korte ophold i 1. division. Jack Nielsen, 29, kan dække alle pladser i forsvaret og kan også fungere som kantspiller.

Næsby Boldklub skal dog løbe meget stærkt i foråret, hvis redningsaktionen skal lykkes. Næsby kommer over med nul bonuspoint, mens Dalum har hele 10 af slagsen og ligger i midten i slutspillet med de 12 hold. Dalum har fire point ned til nedrykningsstregen, hvorunder der ligger fire hold og med Næsby helt i bund, og på samme vis ligger VSK, Aarhus, Hillerød og Lyseng under stregen. Næsby har ni point op til Brønshøj, der som femtesidst ligger lige over stregen.

Hvorvidt Dalum kan og vil hente afløsere for de svundne forsvarsprofiler vil vise sig, når træner Anders Nielsen - der selv er en rutineret herre - indleder træningen i det nye år.

Og omvendt har Næsby selv mistet et par spillere i angriber Marc Gangia (B1909) og backen Lasse Plato (Marienlyst). Det er dog spillere, der mere har deres kvaliteter i det offensive.

Næsby flænser i Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce