Næsby-chef skifter til Norge

Sebastian Brydegaard har oplevet både med- og modgang på trænerbænken i Næsby Boldklub. Her ses Brydegaard i efteråret 2016, hvor der vist var nok at tænke over. Foto: Laust Jordal

Næsby-chef skifter til Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næsby Boldklubs direktør Sebastian Brydegaard har sagt til et job som udviklingschef i den norske Eliteserieklub Haugesund. hvor han skal sætte fart i talentarbejdet.

Fodbold: Næsby Boldklubs direktør Sebastian Brydegaard skifter fra Stærehusvej til den norske Eliteserieklub FK Haugesund, hvor han skal være udviklingschef/talentchef.

Sebastian Brydegaard har været i Næsby Boldklub i 13 år. De første mange år som spiller på klubbens førstehold, hvor han var med til at spille holdet op i 2. division og sideløbende som træner for diverse ungdomshold. De seneste små fem år har han været fuldtidsansat i klubben, hvor Brydegaard i første omgang var talentchef, 2. divisionstræner og samtidig tog DBUs Pro-licens uddannelse og efterfølgende har været direktør med både det sportslige og økonomiske ansvar.

Fotballklubben Haugesund har en omsætning på over 80 millioner norske kroner og beskæftiger ca. 70 fuldtidsansatte. Klubben har i løbet af de seneste ti år stabiliseret sig som en topfem klub i Norge og har i den kommende sæson en ambition om at kæmpe med om medaljer. Dette skal opnås inden for bæredygtige økonomiske rammer. Derfor har klubben et ambitiøst mål om at en-tredjedel af førsteholdstruppen skal udgøres af egenudviklede spillere, hvilket stiller store krav til klubbens talentudvikling i regionen.

Næsby-formand Poul Jørgensen udtaler:

- Sebastian og jeg har arbejdet tæt sammen i en årrække for at udvikle Næsby Boldklub til den stærke talentudviklingsklub, som vi har konsolideret os som i dag, så på den ene side er jeg naturligvis ærgerlig over, at vores tætte samarbejde stopper. Omvendt må vi som klub også være stolte af, at vi har udviklet endnu et talent, som er attraktivt for klubber på den højeste hylde. Sebastian har fået en stor chance for at tage et skridt videre i sin egen personlige udvikling, hvilket vi naturligvis bakker 100 procent op omkring, og vi takker for den store og helhjertede indsats.

Sebastian Brydegaard peger på, at det er lykkedes at skabe et solidt fundament for fremtiden med "en bæredygtig økonomi og en organisation, der langt hen ad vejen er klar til selv at fortsætte klubbens videreudvikling".

- Jeg har fået en spændende mulighed for at udfordre mig selv i en norsk topklub, der med en bæredygtig forretningsmodel og fokus på talentudvikling har ambitioner om at konkurrere om medaljer i et land, som netop har besluttet at investere 300 millioner norske kroner yderligere i talentudviklingen i den kommende årrække. Det har samtidig bidraget til beslutningen, at min familie og jeg får mulighed for at få en unik udfordring sammen, som forhåbentlig kan give os en række uforglemmelige oplevelser og være med til at inspirere og stimulere vores børns udvikling, siger Brydegaard.

Sebastian Brydegaard tiltræder sin nye stilling allerede 1. februar, mens den øvrige familie flytter med 1. april.

"Efter grundige overvejelser er det besluttet, at Sebastians arbejdsopgaver vil blive løst af bestyrelsen og klubbens driftsleder samt ved hjælp af en reorganisering internt, hvilket vil blive implementeret løbende i den kommende tid", melder klubben.

Næsby-chef skifter til Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce