Middelfart vred over model

Næstved var en af de to oprykkere i den forløbne sæson. Den anden var Hvidovre. de to klubber skal nu spille mod flere fuldtidsklubber i 1. division. Som Silkeborg, Viborg og Lyngby. De grønne sjællændere fejrer her et mål på stadion i Middelfart, hvis kantspiller Peter Kristensen ærgrer sig grumt. Foto: Peter Leth-Larsen

Middelfart vred over model

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør Søren Godskesen accepterer grundtanken i det nye system, og at klubben skal spille i østkredsen. Men klubben bryder sig ikke om, at man i de 11 afgørende kampe kun møder hinanden én gang.

Fodbold: Middelfart Boldklub skal i den kommende sæson spille i den nye vestkreds i 2. division.

Det tager direktør Søren Godskesen med ophøjet ro, men han er ikke glad for modellen efter nytår, hvor de 12 bedste til sidst spiller én kamp mod hinanden - altså 11 kampe. Hjemmebanefordelen kan få en vigtig betydning i en afgørende kamp - mellem eksempelvis Skive og Middelfart.

- Det virker helt skævt på mig, at noget så vigtigt som enten oprykning til 1. division eller nedrykning til Danmarksserien skal afgøres ved et system, hvor man ikke spiller to gange mod hinanden. Det virker usportsligt på mig. Der er jo en verden til forskel på at spille 1. og 2. division - og på at spille i Danmarksserien i forhold til 2. division, siger Godskesen med henvisning til hele økonomien og setuppet i de tre nævnte rækker.

- Men det var tydeligt på mødet forleden i Odense, at det stort set var vedtaget i forvejen. Jeg valgte så bevidst at lave lidt larm på mødet for at skabe noget debat, men det nyttede ikke noget.

- At vi ikke får alle de fynske lokalopgør, må vi leve med. Dér må vi se ud over vores egen næsetip. Nu får vi en masse kampe mod københavnske hold, og det er fint nok. Det er godt med nye udfordringer, siger Godskesen.

- førhen var det klubber som HIK, Avarta og Næstved, der på skift har båret byrden med at spille i de gamle vestkredse. Nu er det så os, der skal mod øst, og det tager vi med oprejst pande, siger Middelfart-direktøren, hvis klub på grund af budgettet må regnes for en af favoritterne til at blande sig i topkampen.

Middelfart vred over model

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce