Middelfart vandt - Marienlyst tabte

Her er de to fynske hold i kamp i et tidligere lokalopgør. Søndag var Middelfarts fighter Martin Conley - til venstre - og Peter Kristensen - i midten - med til at vinde i Ringkøbing, mens rødhvide Marienlyst uden skadede Nicolai Kehling gik ned hjemme mod Skovshoved. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Middelfart vandt - Marienlyst tabte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svære tider for Marienlyst, der dog gav spilletid til et par tilbagekomne spillere. Middelfart sejrede på to sene mål.

Fodbold: Hverken Marienlyst eller Middelfart kan nå noget i oprykningsspillet i 2. division, men der spilles for æren, udvikling op til næste sæson og en god placering.

Men især Marienlyst har svære betingelser. Mange skader har kostet rytme og form, og selv om træner Carsten Hemmingsen ikke ynder at bruge undskyldninger, er det bare et faktum.

Hjemme tabte Marienlyst 0-4 til oprykkeren Skovshoved. På den gode side var talentet Mads Jørgensen tilbage i kamp for anden kamp i træk efter en svær knæskade. Jørgensen fik den sidste halve time.

- Og jeg brugte Derrick Nissen, selv om han kun har spillet en halv time på andetholdet. Men så kendte han sine begrænsninger og blev derfor vores bedste spiller. Men ellers var der alt for mange fejl og dårlige beslutninger, fordi jeg er nødt til at bruge for mange, der endnu ikke er i form til det, sagde Hemmingsen.

Middelfart præsterede et flot comeback i Ringkøbing og vandt 3-2 på to sene mål af Malthe Karsberg og Casper Johansen. Martin Hedeager havde efter otte minutter udlignet Ringkøbings 1-0-føring.

Middelfart vandt - Marienlyst tabte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce