Debut til den nye forsvarsspiller Magnus Pedersen, da Middelfart Boldklub vandt 3-1 over FC Fredericia fra 1. division i en træningskamp.

Fodbold: Middelfart Boldklub har ambitioner om at avancere fra 2. til 1. division. Lørdagens træningskamp på kunstgræsbanen i Middelfart mod FC Fredericia fra 1. division viste, at Middelfart godt kan måle sig med holdene fra den næstbedste række.

Middelfart vandt 3-1 over FC Fredericia.

- Det var en kamp med mange gode præstationer, siger Jan Vingaard, træner for Middelfart Boldklub.

Martin Conley åbnede scoringen efter syv minutter, og Peter Jul Nielsen scorede til 2-0 i det 37. minut. To minutter før tid fik Fredericias Anders Holvad reduceret på et straffespark, inden Malthe Karsberg Rasmussen scorede til 3-1 i overtiden.

Middelfart gav debut til holdets nye forsvarsspiller, den tidligere OB-spiller Magnus Pedersen.

- Han spillede hele anden halvleg og gjorde det fint. Vi skiftede fem mand i pausen og yderligere tre mand efter en time, så vi fik 19 mand i kamp, fortæller Jan Vingaard.

Middelfart spiller næste træningskamp på lørdag hjemme på kunstgræs mod Næsby.

Vestfynboerne indleder oprykningsspillet i 2. division 17. marts hjemme mod topholdet Hvidovre.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.

Mere om emnet

Se alle
Middelfart henter spiller i Norge

Middelfart henter spiller i Norge