Med en scoring og et selvmål imod sig med fire minutter igen mod Kolding, var det et nederlag, der gjorde ondt for Middelfart. Lørdag tager Jan Vingaards tropper imod Avarta på hjemmebane i "skoven", hvor holdet skal forsøge at bide sig fast i top-fire.

Fodbold: Middelfart slår dørene op for Rødovre-holdet Avarta, som senest vandt 3-1 over vestfynboerne. Et par personlige fejl og manglende skarphed kostede dyrt, da de blåblusede senest mødte Avarta, og i sidste weekend blev det til et smerteligt nederlag mod Kolding. Lørdag tæller intet andet end en sejr.

- Vi skal vinde, for vi ved godt, at det kan gå begge veje i tabellen. Sådan er fodbold, og det har vi vidst lige fra starten, siger Middelfart-træner Jan Vingaard.

Middelfart ligger i øjeblikket på fjerdepladsen - som giver adgang til oprykning, men de bliver trådt hårdt i hælene af HIK, der kun er to point efter. I sidste weekend tabte de fynske drenge til Kolding, men der er en del at tage med derfra.

- Vi leverede en fin indsats mod Kolding, hvis man ser bort fra de sidste ti minutter, og det skal vi have med mod Avarta. Og så skal vi være skarpe på vores egne muligheder, forklarer træneren.

 

Hjælp fra Næsby

De fynske kollegaer i Næsby har ikke haft tur i den i denne sæson, men kampen mellem Næsby og Kolding på Stærehusvej i det nordlige Odense kan få betydning for Middelfart.

Kan bundholdet slå Kolding og Middelfart sejre over Avarta, rykker vestfynboerne op på andenpladsen i rækken. Samtidig kan Næsby med en sejr nappe tre vigtige point, hvis Kolding ender i nedrykningsspillet.

Spekulationerne er ikke noget, der påvirker Middelfart-træneren, og det får heller ikke betydning for spillernes præstationer, mener han.

- Hvis man vil spille fodbold, så er det jo en del af det, at man skal kunne spille under pres. I sidste ende må man så se, om man har vundet kampe nok til at være tilfreds.

i Næsby er man næppe tilfreds, og oven på trænerjusteringer i løbet af ugen, har holdet ikke haft den bedste optakt.

Lørdag klokken 15.00 skal holdet møde Kolding på hjemmebane. Middelfart tager imod Avarta samme dag klokken 14.00

  • fyens.dk