Middelfart skal holde koncentrationen

Middelfart har højtflyvende planer. Som her i et lokalopgør for et par år siden mdo marienlyst. Det er den daværende målmand Mads Markfoged, der letter gevaldigt. I midten backen Niklas Nymand, der nu er hentet tilbage fra Fredericia. Foto: Andreas Bastiansen

Middelfart skal holde koncentrationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal spilles fuldt ud i samtlige minutter, når HIK er gæsten lørdag. I premieren i Hillerød var Middelfart tæt på et nederlag i slutfasen i en turnering, hvor alle points tæller hele vejen til sidste kamp.

Fodbold: Middelfart Boldklub har som naturlig ambition at lege med i toppen af 2. division og endda rykke op før eller siden, fordi alt andet ikke giver mening, når der nu satses så mange kræfter og kroner i projektet.

Men allerede i første runde af 2. division så man flere overraskende resultater, og der er ikke råd til mange svipsere, hvis de blåblusede skal være med hele vejen til de afgørende kampe i foråret.

1-1 i Hillerød, der som udgangspunkt vil være glad for at undgå nedrykning, var ikke just et sublimt resultat, og sandt at sige skulle Middelfart være glad for, at der ikke blev dømt mål nær slutsignalet, da et direkte Hillerød-frispark efter at have ramt overliggeren tydeligvis røg ned langt bag mållinjen, inden bolden stødte ud på banen igen.

Det skal Middelfart dog ikke have dårlig samvittighed over, men direktør Søren Godskesen erkender læren af premieren:

- Vi skal lære at spille samtlige 90 minutter med fuld koncentration, for så har vi et godt hold. I den nye turneringsform tæller alle points hele vejen til sidste kamp, siger Godskesen.

HIK sled mod oprykker

Middelfart havde i sidste sæson problemer med modstandernes dødbolde. i Hillerød var problemet lige så meget et boldtab lige før frisparket.

Men lørdag prøver Middelfart forfra, når et andet klassisk 2. divisionshold kommer på besøg. HIK måtte overraskende hjemme i Gentofte nøjes med 1-1 mod oprykkeren Vanløse.

- HIK står jo normalt for god teknisk fodbold og er vant til at spille på kunstgræs hjemme på Gentofte Stadion. Men her skal jo spilles på græs på vores stadion, siger Godskesen uden at indikere pointen i det. Men det er to hold, der i den grad kender hinanden.

_ Jeg havde heller ikke set, at Marienlyst skulle tabe hjemme til Skovshoved. Et andet overraskende resultat i selve størrelsen var Koldings sejr på hele 5-1 i Ringkøbing, siger Søren Godskesen.

Middelfart melder, at alle mand er klar. Der er ingen markante skader eller karantæner i den 23 mand store trup, hvor reserverne holdes varme i med kampe på enten andetholdet i Serie 1 - eller i en privat reserveturnering.

Kravet på det gamle stadion på Adlerhusvej er glasklart: Tre point, så der ikke allerede i startfasen opbygges en manko i forhold til de to oprykningspladser.

Middelfart skal holde koncentrationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce