Casper Johansen scorede sit sjette mål i fem kampe i 4-1-sejren over nærmeste forfølger.

Fodbold: Yderst formstærke Casper Johansen var igen manden, der brgte Middelfart på sporet, og denne gang i kampen mod nærmeste forfølger VSK, Aarhus, som blev kylet hjem med et 1-4-nederlag.

Casper Johansen scorede dermed sit sjette mål i fem kampe, men inden pausen havde Nicolai Christensen udlignet for gæsterne.

Derefter gik det stærkt.

Mathias Damgaard, Casper Johansens bror Nicolai Johansen og endelig Peter Nielsen scorede til slutresultatet. Det var Middelfarts femte kamp på stribe, og eneste minus er som bekendt, at Middelfart hverken kan rykke op eller ned, fordi man ligger suverænt flot i nedrykningsspillet.

Træner Jan Vingaard har i vanlig ånd arbejdet hårdt med at skabe en boldbesiddende, taktisk disciplineret og offensiv stil, og nu tegner alt til en duel med Frem om førstepladsen i nederste slutspil.Netop de to hold mødes den sidste lørdag i april i Middelfart.

- Der bliver arbejdet stenhårdt igennem ugen, og spillerne er samtidig gode til at bevare motivationen i kampene,  selv om jeg ikke synes vi har foldet os helt ud de sidste par kampe, men i takt med, at banerne bliver bedre, hvilket passer godt til vores stil, er jeg sikker på, at det kommer, sagde direktør Lars Peter Hermansen.

  • Af: