Middelfart napper fynsk profil

Sebastian Dalgaard underskriver kontrakten med Middelfart Boldklub. Foto: Middelfart Boldklub

Middelfart napper fynsk profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Offensiv-spilleren Sebastian Dalgaard skifter til Middelfart Boldklub i 2. division.

Fodbold: Middelfart Boldklub forstærker truppen op til forårets oprykningsspil i 2. division.

Klubben har skrevet kontrakt med den transferfrie Sebastian Dalgaard, der senest har repræsenteret St. Louis FC i USA.

Sebastian Dalgaard har de seneste tre år været i USA, hvor han i USL (den næstbedste række) har spillet for Oklahoma i to år og St. Louis i den seneste sæson. Inden Sebastian Dalgaard tog til USA, spillede han divisionsfodbold i FC Fyn, Marienlyst og Brønshøj.

Sebastian Dalgaard er en spiller, som kan dække alle de offensive positioner på holdet.

- Efter min kontrakt med St. Louis udløb i november, har jeg afsøgt mulighederne for at blive i USA, men den rigtige klub har endnu ikke vist sig. Derfor er jeg vendt tilbage til Danmark og er utroligt glad for, at jeg nu får muligheden for at spille i Middelfart Boldklub, som jeg kun har hørt positivt om. Jeg glæder mig til at slutte mig til spillertruppen og hjælpe holdet i det spændende oprykningsspil her i foråret, siger Sebastian Dalgaard i en pressemeddelelse.

Middelfart Boldklubs sportschef, Søren Godskesen, var sportschef i Marienlyst, da Sebastian Dalgaard spillede i Odense-klubben.

- Jeg kender Sebastian særdeles godt fra vores fælles tid i Marienlyst og har kun gode ting at fortælle om ham. Han kan nogle ekstraordinære ting på egen hånd rent offensivt, har en god fod og et godt blik for spillet, og samtidig har han bygget meget på sit defensive spil. Når vi får finpudset Sebastians form, så er der ingen tvivl om, at han bliver et stort aktiv for Middelfart Boldklub. Jeg glæder mig til at genoptage samarbejdet med Sebastian, og vi glæder os til at vise ham frem for vores trofaste tilskuere og sponsorer, siger sportschef Søren Godskesen.

Der er mulighed for at se Sebastian Dalgaard i aktion i den blå Middelfart-trøje i lørdagens træningskamp mod Dalum. Kampen spilles på kunstgræsbanen på Færøvej med kampstart kl. 13.15.

Middelfart napper fynsk profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce