Middelfart molesterede Dalum

Middelfart ser ud til at have haft en god forberedelse. Her er det Peter Jul Nielsen, der i en tidligere tærningskamp mod FC Fredericia presser østjydernes Mikkel Hedegaard. Foto: Peter Leth-Larsen

Middelfart molesterede Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En uge før premieren i 2. division viste Middelfart enorm skarphed mod ellers fornuftigt spillende Dalum fra det nederste slutspil. Næsby vandt hos B1909, mens testen mellem Marienlyst og Kolding undervejs blev afbrudt på grund af et dramatisk uheld.

Fodbold: Middelfart Boldklub gav store løfter før premieren på næste lørdag i 2. division.

På det hjemlige kunstgræs på klubbens anlæg på Færøvej blev gæsterne fra Dalum molesteret 7-1, og hjemmeholdet gav nærmest en opvisning i skarphed.

- Dalum havde faktisk bolden meget, men vi var mere kyniske og meget afklaret om, hvad vi skulle. Der blev afsluttet meget koncentreret. Det gik stærkt, når først Dalum var blevet fanget i saksen, sagde sportschef Søren Godskesen.

Middelfart er som bekendt støttet og ejet af stærke aktionærer og sponsorer, og klubben har været i stand til at tiltrække nogle profiler og specialtyper. Senest har dribleren Sebastian Dalgaard underskrevet en kontrakt med klubben, og der er flere andre navnkundige spillere - som Adigun Salami og Casper Johansen.

Hjemmeholdets scoringer faldt ved Malthe Karsberg (de to første), Søren Andreasen, Nicklas Vemmelund, Martin Hedeager (til 5-0 og 7-1) og Casper Johansen.

Lukas Harder reducerede til 5-1 for Dalum.

Middelfart har lange Kent Jørgensen, der er hentet netop fra Dalum, i karantæne i premieren på lørdag hjemme mod topholdet Hvidovre, der er klar favorit i oprykningsslutspillet, hvor de 12 hold jagter to billetter. Kent Jørgensen spillede derfor for reserverne i weekenden.

- Hvis vi kan holde denne stil, venter der et meget seværdigt forår, sagde Godskesen, hvis trup netop er vendt hjem fra givende træningslejr i det tyrkiske.

Dalum har en ung trup, og det er kendt, at træner Anders Nielsens hold skal arbejde en del med defensiven, mens der er flere stærke individualister på midtbanen og på kanterne. Omvendt slog Dalum for nylig normalt stærke Marienlyst i en træningskamp. Dalum har premiere i nedrykningsslutspillet på lørdag hjemme mod Odder.

Næsby baskede de røde

Næsby Boldklub har den hårdeste opgave i Danmarksturneringen i dette forår. Næsby skal hente ni point ind på Brønshøj - der som femtesidst ligger lige over nedrykningsstregen - og Næsby er programmeret til at spille premiere ude mod netop Brønshøj på lørdag.

Næsby hoppede over Odense Kanal lørdag formiddag og spillede en testkamp på B1909's kunstgræsbane. Nierne ligger nummer tre i Danmarksserien og blev besejret 2-0.

Næsbys assistenttræner Michael Nielsen var tilfreds med spil og indstilling.

- B1909 blev spillet ud. Vi sad på det hele, og så vidt jeg kunne se, stillede nierne med noget nær den stærkeste opstilling, sagde Michael Nielsen.

Dog var den stærke midtbanespiller Morten Dyg ikke med for nierne, men Dyg døjer ofte med problemer i foden.

Næsby-træner Kristoffer Johannsens kendte 3-4-3-system havde denne startformation, idet Anders Nielsen var på ferie, og Kasper Høst er skadet:

Jacob Henriksen - Kasper Dreyer, Andreas Bock, Christoffer Hermansen - Chris Hansen, Daniel Jensen, Kristoffer Gaarde og Frank Nielsen - Nicklas Stokholm, Pelle Weber, Martin Lund.

Marienlyst-kamp afbrudt

Marienlyst havde sidste test hjemme mod et andet stærkt hold fra oprykningsspillet, Kolding IF. Det blev en dramatisk affære, idet kampen blev afbrudt efter 25 minutter.

Koldings sportschef Ulrik Pedersen, den tidligere OB-general, så en af Kolding-spillerne Nichlas Ørbæk Knudsen med tilnavnet "Tunna", som er hentet fra Brabrand, få en skade i nakkeregionen. Nichlas Ørbæk Knudsen er kendt som en teknisk fremragende spiller på futsal-landsholdet, men sportschefen vurderede, at han nok må indstille sig på en pause de kommende uger, selv om skanningen heldigvis ikke viste et mere graverende resultat.

- Vi valgte at få ham skannet på sygehuset. Kampen var afbrudt i 20 minutter, så ambulancen kunne hente ham, og jeg kørte med på sygehuset og er faktisk på vej hjem mod Kolding nu, uden at have set resten af kampen, som blev genoptaget med en 2. halvleg på 55 minutter.

- Marienlyst kom foran på to typiske mål, hvor de stjæler bolden fra os, hvorefter det gik stærkt. Men det stod 2-2, da kampen var færdig, sagde Ulrik Pedersen.

Det var Thomas Broe, hentet i TPI, og Mads Hansen, der blev angivet som målscorere for Marienlyst, der har premieren ude mod FC Sydvest Tønder på lørdag.

Middelfart molesterede Dalum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce