Middelfart missede mulighed i toppen

Søren Andreasen scorede for Middelfart Boldklub i lørdagskampen mod Avarta, men det var ikke nok for forhåndsfavoritterne, der tabte 1-2. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Middelfart missede mulighed i toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Førerholdet i 2. divisionens pulje 2 led et overraskende nederlag, da bundholdet Avarta løb med de tre point i kamp på Middelfart Stadion. - Voldsomt skuffende, siger middelfarternes cheftræner, Jan Vingaard.

Fodbold: Middelfart Boldklub kunne have udbygget forspringet til nummer to i 2. divisionens pulje 2, da Avarta lørdag eftermiddag kom på besøg. Middelfart var favoritter på forhånd, men den værdighed kunne holdet ikke leve op til. Det endte 1-2 til Avarta.

Det skyldtes i høj grad, at middelfarterne ikke havde marginalerne med sig, mener hjemmeholdets cheftræner, Jan Vingaard.

- Det var et voldsomt skuffende resultat for os. Også i forhold til kampens forløb. Men vi havde en dag, hvor bolden ikke ville ind, og sådan nogle dage har man jo desværre bare engang imellem. Det var sådan en dag, hvor vi ramte stængerne fem gange og havde måske fem andre store muligheder. Så må vi også erkende, at vi defensivt forærer to mål væk. De får en scoring ved frispark og en ved straffespark. Men det var et forhekset mål, der gjorde, at vi ikke fik point i dag, siger han.

Gæsternes mål blev scoret af Christian Offenberg og Victor Guldbrandsen, mens Middelfarts enlige målscorer var Søren Andreasen.

Topkamp i vente

Næste gang de blåblusede får chancen for at cementere sin status som rækkens bedste hold, bliver det imod Brønshøj Boldklub, som ligger nummer to.

Jan Vingaard ser frem til en tæt kamp mellem to formstærke hold.

- Vi skal ud og spille en meget lige kamp, hvor det bliver de små ting, der afgør det. Det bliver holdet på dagen, som løber med det. Men der er ingen tvivl om, at vi tager til Brønshøj for at byde dem op til dans, siger cheftræneren.

Topduellen finder sted på Tingbjerg Idræspark lørdag klokken 15.00.

Brønshøj har på nuværende tidspunkt tre point op til Middelfart, men har spillet en kamp mindre.

Middelfart missede mulighed i toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce