Hvidovre fejrede oprykningen med 3-1-sejr over Middelfart

FODBOLD: På bare ti minutter kvaste Hvidovre Middelfart på ren fysisk og kom foran 2-0. I sidste ende vandt Hvidovre 3-1 og 1200 tilskuere var med til at fejre Kim Aabech og Co.'s oprykning.

- Det første var et selvmål og det andet mål kom efter hjørnespark. Hvidovre er et atypisk københavnerhold og spiller meget på fysikken. De har mange store fyre og det maste os de første 20-30 minutter, vurderede sportschef Søren Godskesen umiddelbart efter slutfløjtet.

Niclas Vemmelund rettede bolden i eget mål til 1-0 og så stod Middelfart og sov ved et hjørnespark.

Sebastian Dalgaard scorede et meget flot før pausen, men så tog Hvidovre igen fat efter pausen. Hvidovre fik scoret til 3-1 og ballet var forbi for gæsterne.

- Det var i høj grad mænd mod drenge og deres sejr var helt fortjent, sagde Søren Godskesen, der så kunne glæde sig over at komme fra Sollentuna Allé uden skader.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.