Middelfart måtte igen nøjes med uafgjort

Anfører Casper Johansen, her i aktion i den forrige hjemmekamp mod Skovshoved, skabte mange chancer for Middelfart, men fik ikke scoret på sine afslutninger. Foto: Søren E. Alwan

Middelfart måtte igen nøjes med uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For fjerde kamp i træk fik ambitiøse Middelfart kun uafgjort trods stor overvægt i spil og chancer.

Fodbold: Det positive er, at Middelfart Boldklub stadig er ubesejret siden nytår.

Men det negative er, at Middelfart for fjerde kamp i træk spillede uafgjort trods stor overvægt i spil og chancer.

Middelfart måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Ringkøbing, og det var mere end et halvt nederlag for de blåblusede fra Vestfyn. Middelfart har sat otte point til, hvis de uafgjorte kampe var blevet omsat til sejre.

Og de manglende point kan koste Middelfart den oprykning til 1. division, som holdet spillemæssigt har kvaliteter til. Hvis ellers chancerne blev udnyttet.

- Vi kender ikke vores besøgelsestid. Vi kommer til de chancer, vi skal for at vinde. Men vi får ikke udnyttet dem, sagde Middelfarts midtbanefighter Kristoffer Gjettermann, der blev kåret til kampens spiller af publikum på kunstgræsbanen på Færøvej.

Træner Jan Vingaard var også ærgerlig over den manglende udnyttelse af chancerne.

- Vi kan ikke klandre spillerne for noget bortset fra manglende kvalitet i afslutningerne. Vi producerer de chancer, der skal til og holder Ringkøbing fra at komme frem til noget, sagde Jan Vingaard.

- Vi har heller ikke marginalerne med os for tiden. Vi rammer stolpen to gange, og andre gange var den bold tippet ind til vores fordel, sagde Jan Vingaard.

Ringkøbing kom foran midt i første halvleg på vestjydernes eneste store mulighed, som blev effektivt udnyttet. Et frispark fra kanten af feltet sparkede Dennis Juelsgaard elegant over muren og op i krogen.

- Vi taber bolden og laver et dumt frispark på kanten af feltet. Igen lukker vi et mål ind på en dødbold. Seks af de syv mål, vi har lukket ind i foråret, har været på dødbolde. I åbent spil har vi styr på det, sagde Kristoffer Gjettermann.

Middelfart-Ringkøbing 1-1 (1-1)
2. division, oprykningsspil
Mål: 0-1 Dennis Juelsgaard (23) direkte på frispark fra kanten af feltet på følt spark over muren og op i hjørnet.

1-1 Sebastian Dalgaard (34) scorer fra kanten af feltet, da han følger op på skud fra Casper Johansen, hvis forsøg halvklares af Ringkøbings målmand.

Advarsler: Peter Jul Nielsen, Middelfart (84), Mathias Damgaard, Middelfart (88), Joshua Luther, Ringkøbing (90).

Middelfarts holdopstilling: Casper Radza - Magnus Pedersen, Mathias Damgaard, Niclas Vemmelund, Peter Jul Nielsen - Malthe Karsberg Rasmussen (63. Mads Raben), Martin Conley, Kristoffer Gjettermann, Sebastian Dalgaard (78. Kent Jørgensen) - Casper Johansen, Søren Andreasen.

Bedste spillere: Middelfart: Kristoffer Gjettermann. Ringkøbing: Dennis Juelsgaard.

Dommer: Rasmus Nielsen.

Tilskuere: 230.

Næste kamp: Lørdag 14. april kl. 13.30: Kjellerup-Middelfart.

Masser af chancer

Niclas Vemmelund var gået med frem ved et frispark, og hans hovedstødsforsøg ramte overliggeren efter en halv times spil.

Middelfart fik udlignet 10 minutter før pausen, da Sebastian Dalgaard fulgte op på Casper Johansens afslutning. Casper Johansens skud blev pareret af Ringkøbings målmand, Mads Petersen, der havde en travl eftermiddag ved Lillebælt.

Middelfart spillede flere gange bolden flot rundt, og Dalgaards driblinger udfordrede de fysiske stærke Ringkøbing-spillere.

Anfører Casper Johansen viste også fint overblik med chanceskabende afleveringer, men anføreren havde ikke den store succes, når han selv skulle afslutte.

Også Søren Andreasen havde flere store muligheder, som burde have resulteret i mål.

Malthe Karsberg Rasmussen havde to gode chancer i det første kvarter af anden halvleg, inden han blev skiftet ud med Mads Raben.

Offside-fælden løb Ringkøbing-spillerne gang på gang ind i, når Middelfarts forsvar trak frem. Så målmand Casper Radza havde ikke meget at lave i Middelfarts mål.

Men Middelfart måtte igen nøjes med et point og har fem point op til Næstved på den andenplads, der giver oprykning. Men Næstved har en kamp i baghånden søndag hjemme mod Jammerbugt. Der er 11 kampe igen til at lukke det hul.

Middelfart måtte igen nøjes med uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce