Middelfart konsoliderer sig

Jes Bekke (tv.) forlænger sit job som assistent i Middelfart, hvor Jan Vingaard er (th.) er chef. Foto: Peter Leth-Larsen

Middelfart konsoliderer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assistenttræneren og målmandstræneren binder sig for længere tid.

FODBOLD: Selv om Middelfart Boldklub er hele syv point fra oprykningspladserne ryster klubledelsen ikke på hånden og konsoliderer sig.

Bæltbyen chokerede for nylig ved at hente Niclas Vemmelund tilbage til dansk fodbold og for et par dage siden snuppede Middelfart den tårnhøje targetman Kent Jørgensen fra Dalum.

Nu forlænger klubben samarbejdet med staben omkring holdet. Assistenttræner Jes Bekke har nu papir på en kontrakt med klubben til udgangen af 2019, mens målmandstræner Danny Carlsen nu bliver i klubben til udgangen af dette kalenderår.

- Vi er rigtig glade for, at Jes og Danny fortsat vil være en del af det succesfulde trænerteam, udtaler administrerende direktør Lars Peter Hermansen.

- Både Jes og Danny bidrager med deres personligheder, store erfaring og faglige kompetencer fantastisk positivt til hele holdet både på og uden for banen, og vi ser frem til et fortsat godt, konstruktivt og succesfuldt samarbejde, tilføjer Lars Peter Hermansen.

Trænerteamet er nu komplet og består af cheftræner Jan Vingaard, assistent Jes Bekke, angrebstræner Martin Andersen og målmandstræner Danny Carlsen.

På nær Jes Bekke har de resterende en fortid hos de odenseanske blå fra B1913.

Middelfart spiller første træningskamp den 27. januar på udebane mod FC Sydvest medmindre Kong Vinter griber ind.

Middelfart konsoliderer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce