Middelfarts 2. divisionshold tabte til FC Fredericia fra 1. division, men træner Jan Vingaard var tilfreds med udbyttet af den første træningskamp.

Fodbold: Det blev til et nederlag for Middelfart Boldklub i holdets første test forud for premieren i 2. division i august.

Fredag aften vandt 1. divisionsholdet FC Fredericia hjemme 2-0 i træningskampen over naboerne på den anden side af Lillebælt. Efter 0-0 ved pausen blev de to mål scoret i det første kvarter af anden halvleg.

- Det var et fint Fredericia-hold, vi mødte, og man kunne godt mærke, at de var noget længere fremme, end vi er. Med kun tre træninger i benene er vi ikke så langt fremme endnu, men vi fik 18 mand i kamp, og ingen blev skadet, siger Middelfarts træner, Jan Vingaard.

Alle de nye spillere i Middelfart-truppen kom i kamp, og træneren var tilfreds med indsatsen.

- Vi fik løbet nogle meter og er begyndt at skabe nogle relationer med de nye spillere. Det var en udbytterig kamp, siger Jan Vingaard, der fremhæver målmand Casper Radza for en stærk indsats. Radza spillede som en af de få alle 90 minutter.

Det var den anden træningskamp for FC Fredericia, der i den første testkamp for otte dage siden slog oprykkeren til 1. division, Brabrand, 3-1.

Middelfart tager torsdag i næste uge fire dage på træningslejr i vestjyske Skærbæk, hvor der blandt andet er en træningskamp mod Esbjergs reservehold lørdag 22. juli.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.