Middelfart hugger Marienlyst-es

Lasse Thomsen fremviser sin nye Middelfart-trøje. Nu er konkurrencen mellem Middelfart og Marienlyst for alvor skærpet. Foto: Privatfoto

Middelfart hugger Marienlyst-es

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlyst-forsvareren Lasse Thomsen har skrevet kontrakt med Middelfart. I sidste uge var det dribleren Mads Aasgaard, der blev hentet af Middelfart.

Fodbold: Middelfart Boldklub har skrevet kontakt med endnu en spiller, idet Lasse Thomsen har underskrevet en ét-årig kontrakt, melder klubben.

Dermed kaprer Middelfart en af de stærkeste spillere hos rivalen Marienlyst, der dog so amatørklub ikke kan gøre det store, hvis først det professionelle selskab i Middelfart for alvor åbner for pungen.

Lasse Thomsen har fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland, inden han via Hobro endte i Marienlyst, hvor Lasse Thomsen i de seneste år har været holdets anfører og samlingspunkt.

- Lasse er en stærk og fodboldklog spiller, som ikke er bange for at tage ansvar på banen, og som kan dække de fleste defensive positioner. I Middelfart er Lasse tiltænkt en rolle som central midtbanespiller, siger Middelfart-direktør Søren Godskesen.

- Lasse har været lidt af en ønskespiller for os denne sommer. Vi har været på udkig efter en rutineret central midtbanespiller med stærke defensive kompetencer. Han er fysisk stærk, rolig på bolden og har et stærkt hovedspil, siger godskesen, hvis klub i sidste uge annoncerede, at Marienlyst-dribleren Mads Aasgaard på samme vis er hentet på kontrakt.

Lasse Thomsen:

- Jeg besluttede mig tidligere på foråret for at jeg skulle prøve noget nyt, og i den forbindelse var den samlede pakke i Middelfart den, der tiltalte mig mest. Klubben har et godt ry og et stærkt træningsmiljø, og den personlige udviklingsplan som klubben har forelagt mig, er meget spændende, siger Lasse Thomsen, hvis kontrakt løber til sommeren 2019.

Både Middelfart og Marienlyst indleder den nye sæson i 2. divisions grundspil - sammen med Dalum og oprykkeren TPI.

Middelfart hugger Marienlyst-es

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce