Middelfart henter spiller i Norge

Magnus Pedersen er klar til at trække den blå Middelfart-trøje over hovedet. Foto: Middelfart Boldklub

Middelfart henter spiller i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart Boldklub har skrevet kontrakt med 21-årig forsvarsspiller, der senest har spillet i den norske ligaklub Sogndal.

Fodbold: Middelfart Boldklub har skrevet en to-årig kontrakt med den 21-årige forsvarsspiller Magnus Pedersen, der kommer til den vestfynske 2. divisionsklub efter et ophold i den norske Tippeliga-klub Sogndal.

Magnus Pedersen har haft sin fodboldopvækst i OB, hvor han nåede at spille to kampe for klubbens superligahold, inden han i foråret 2016 skiftede til norske Sogndal. Magnus Pedersen kan spille både højre back og midtstopper.

- Når man får muligheden for at tilknytte en kvalitetsspiller som Magnus, så er der egentlig ikke så meget at tænke over. Efter han fik ophævet kontrakten i Norge trænede han med et par gange hos os, inden interesse fra højere rangerende klubber lokkede ham væk fra os en uges tid. Vi holdt dog løbende kontakten ved lige, og heldigvis er det nu mundet ud i en to-årig kontrakt mellem Magnus og Middelfart Boldklub. Magnus er en spiller med en masse kvalitet, og han kommer til at byde ind fra dag et med sin speed, nærkampsstyrke og sin fine tekniske kunnen, siger Middelfart Boldklubs sportschef, Søren Godskesen, om tilgangen af Magnus Pedersen.

- Fra første dag følte jeg mig virkelig velkommen i klubben og omklædningsrummet. Jeg kender en del af spillerne fra tidligere, og jeg har følt mig godt tilpas i klubben fra min første træning. Det var vigtigt for mig, at Middelfart hele vejen igennem viste, at de virkelig ville mig. Skiftet føles som det perfekte skridt i min fodboldkarriere, og jeg glæder mig til at komme i gang med sæsonen sammen med mine nye holdkammerater, siger Magnus Pedersen om klubskiftet.

Magnus spiller sin første træningskamp for Middelfart i dag mod 1. divisionsholdet FC Fredericia.

Middelfart henter spiller i Norge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce