Middelfart går den mentale vej

Mortan Storm skal få Middelfart op i højere mentalt tempo. Foto: Privatfoto

Middelfart går den mentale vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet i 2. division har ansat mentaltræner, der skal skærpe truppen og fællesskabsfølelsen inden det krævende fodboldforår.

Fodbold: Middelfart Boldklub ruster sig til det kommende fodboldforår.

Nu har klubben tilknyttet en mentaltræner, der skal være med i "setuppet" omkring 2. divisionsholdet, der bejler til oprykning i foråret. Det er Mortan Storm, der allerede er tiltrådt i klubben.

Mortan Storm skal være med til at udvikle de enkelte spillere og øge fællesskabsfølelsen i truppen.

- I Middelfart Boldklub arbejder vi hver dag på at forbedre forholdene på og uden for banen. Det er langt fra alle vores ideer og tanker vi lykkes med, men jeg er utroligt glad for denne tilføjelse. Vi går ind i en periode nu, hvor de små marginaler og de sidste procenter hos den enkelte spiller kan være afgørende for succes eller fiasko og jeg ser frem til at Mortan skal hjælpe os på vej med dette, siger direktør Søren Godskesen.

- I eliteidræt bliver mentaltræning en større og større del og da muligheden opstod, var det med at slå til. Mortan har en baggrund som leder i bankverdenen og har samtidig befundet sig i fodbolden på flere niveauer. Især hans baggrund fra fodbolden var med til at overbevise mig om, at han er den helt rigtige profil for os, og jeg glæder mig til at se effekten af hans arbejde.

- Grundstenen i mit arbejde er at tage udgangspunkt i den enkelte person, uanset om det så er en spiller eller en træner. Sammen skal vi skabe en kultur, hvor vi alle gerne vil være den bedste udgave af os selv hver eneste dag og samtidig yde maksimalt til fællesskabet, siger Mortan Storm.

- Jeg kommer til at være en aktiv del af hverdagen og bliver en naturlig del af miljøet i klubben og omklædningsrummet. Mit arbejde er ofte svært målbart, men jeg skal stå til rådighed for holdet, når der er brug for mig. Jeg håber at kunne bidrage til at optimere præstationerne på banen, og være med til at udvikle på den vinderkultur der allerede er i klubben. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang og stifte bekendtskab med de mange mennesker på og udenfor holdet, udtaler Mortan Storm om det nye samarbejde med Middelfart Boldklub.

Mortan Storm blev præsenteret for truppen i sidste uge og er allerede i fuld gang med arbejdet.

Middelfart går den mentale vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce