Middelfart forlænger med målmand

Casper Radza har forlænget sin aftale med Middelfart Boldklub, der i foråret skal spille om oprykning til 1. division. Foto: Middelfart Boldklub

Middelfart forlænger med målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Casper Radza har nu aftale med Middelfart Boldklub til udgangen af 2019.

Fodbold: Middelfart Boldklub har forlænget aftalen med holdets 23-årige målmand, Casper Radza, så parterne har papir på hinanden til udgangen af 2019.

Casper Radza kom til Middelfart Boldklub i januar i år efter et kort ophold i den færøske klub TB Tvøroyri.

- Vores forventninger til Caspers evner som målmand og som person var store, da han kom til Middelfart, og vi kan med glæde konstatere, at han fuldt ud har levet op til dem. Casper har en stor andel i vores sportslige succes i 2017, hvor han har været en dygtig og sikker sidste skanse, siger Middelfart Boldklubs direktør, Lars Peter Hermansen, i en pressemeddelelse. 

- Casper Radza har i hele sin tid i Middelfart Boldklub vist, at han er en rigtig dygtig, talentfuld, seriøs og hårdtarbejdende målmand, og vi er derfor meget tilfredse med og glade for, at Casper har valgt at fortsætte sin fodboldkarriere i Middelfart Boldklub, siger Lars Peter Hermansen.

- Vi har igennem de sidste par måneder arbejdet målrettet på at få forlænget en del aftaler med spillertruppen, og resultatet af det arbejde er vi godt tilfredse med, da en stor del af truppen nu har aftaler, som løber hele 2018 og 2019, siger Lars Peter Hermansen.

Casper Radza er glad for at have forlænget aftalen med Middelfart, der i foråret skal spille om oprykning til 1. division.

- Dialogen om en forlængelse har stået på et stykke tid, men da det først gik hen og blev en mere konkret snak, besluttede jeg mig ret hurtigt for, at jeg gerne ville fortsætte i Middelfart. Jeg er rigtigt glad for dagligdagen i Middelfart Boldklub og menneskerne i og omkring truppen og klubben, og så passer kombinationen fodbold i Middelfart, job og privatliv bare rigtig godt sammen på nuværende tidspunkt, og jeg glæder mig helt vildt til at være en del, af det spændende og ambitiøse projekt i Middelfart de næste to år, siger Casper Radza.

Middelfart forlænger med målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce