Middelfart forlænger med dribler

Middelfart-sportschf Søren Godskesen til venstre lykønsker Peter Kristensen med forlængelsen. Til højre en skulptur af en person, som Sport Fyn ikke kender identiteten på. Foto: Privatfoto

Middelfart forlænger med dribler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højrekanten Peter Kristensen bliver i yderligere i to sæsoner i 2. divisionsklubben, der i foråret er med i oprykningsslutspillet.

Fodbold: Middelfart Boldklub har forlænget kontrakten med kantspilleren Peter Kristensen, så den også løber i de næste to sæsoner.

- Peter Kristensen kom til Middelfart Boldklub i januar 2016 og har siden udviklet sig til at være stamspiller på holdet. Peter er kendetegnet ved hans enorme arbejdsiver, samt hans hurtighed og evne til at udfordre sin direkte modstander på den sidste tredjedel af banen, hedder det i en pressemeddelelse.

Spilleren siger:

- Selv om jeg havde et lille år tilbage at min nuværende kontrakt, så har det være højt prioriteret for mig at forlænge min kontrakt med Middelfart Boldklub. Siden jeg kom til klubben for to år siden og blev præsenteret for et spændende projekt, har klubben kun udviklet sig i én retning, og jeg vil meget gerne være med til at videreudvikle dette projekt og hjælpe Middelfart Boldklub nærmere målsætningen om at spille i 1. division. Samtidig er jeg en del af en fantastisk trup, som gør, at jeg glæder mig til hvert eneste af vores fire ugentlige træningspas, siger Peter Kristensen om kontraktforlængelsen.

Søren Godskesen, der endnu er sportschef, men snart overgår til direktørposten, siger:

- Beslutningen om at skulle forlænge med Peter lå lige til højrebenet. Han er utroligt vellidt blandt både holdkammerater og trænere, og han udvikler sig løbende sammen med resten af truppen på træningsbanen. Han er en konstant tikkende humørbombe, og der er god energi omkring ham til både træning og til kamp. Han er ligeledes en fodboldspiller med en stor arbejdsradius, og han er gift for modstanderen på den sidste tredjedel af banen, udtaler sportschef Søren Godskesen om Peter Kristensens nye kontrakt.

Sport Fyn har ofte set Peter Kristensen i aktion, og det tidligere Vejle-talent er en af de mere sjældne typer i moderne divisionsfodbold med skarpe og overraskende driblinger på højrekanten i en tid, hvor den slags til tider glider ud, fordi risikoen for et boldtab stiger, når der tages chancer med driblinger eller andre overraskende aktioner.

Middelfart forlænger med dribler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce