Middelfart forlænger med anføreren

Casper Johansen tager to et halvt år mere i Middelfart.Foto: Yilmaz Polat.

Middelfart forlænger med anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 29-årige nøglespiller Casper Johansen forlænger samarbejdet frem til sommeren 2020.

FODBOLD: Han er om nogen profilen, anføreren og målscoreren hos Middelfart Boldklub.

Og nu har 29-årige Casper Johansen forlænget samarbejdet med nordvestfynboerne, så kontrakten nu løber helt frem til sommeren 2020.

- Casper har spillet en masse gode kampe i både foråret og efteråret, og det har betydet, at der har været stor interesse for ham. Vi er derfor ekstra stolte over og glade for, at Casper har valgt at fortsætte i Middelfart Boldklub, siger administrerende direktør Lars Peter Hermansen i en pressemeddelelse.

- Casper Johansen har i efteråret samlet set scoret 10 mål og haft fire assist, og det siger en del om den positive indflydelse Casper har haft på holdets resultater, tilføjer Lars Peter  Hermansen.

-  Casper er en rigtig dygtig fodboldspiller, men også en højt respekteret anfører, som tager ansvar både på og uden for banen. Casper er en vigtig kulturbærer i Middelfart Boldklub, og repræsenterer de dyder og kerneværdier, som vi alle arbejder hårdt ud fra, siger Lars Peter Hermansen.

- Jeg har valgt med både hovedet og hjertet ved at forlænge kontrakten. Middelfart er inde i en rigtig positiv udvikling, og har nogle ambitioner og visioner som tiltaler mig, og der er realistiske at nå, siger Casper Johansen, der mener, at det er sket meget de tre et halvt år, han har været i klubben.

- Specielt de sidste halvandet år har vi både på og udenfor banen været gennem en positiv udvikling, siger han.

 

 

Middelfart forlænger med anføreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce