Middelfart baskede to Østeuropa-hold

Middelfart-spillerne vender nu hjem til det daglige brød i 2. division. Her prøver de blåblusede at stoppe Marienlyst-offensiven - med gæsternes tidligere profil Esben Petersen - og fra venstre er det Martin Conley, Peter Kristensen og Mathias Damgaard. Arkivfoto: Nils Mogensen Svalebøg

Middelfart baskede to Østeuropa-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et hviderussisk og ukrainsk hold fra de øvre rækker var velkomne testmodstandere i træningslejren i Tyrkiet, men Middelfart vandt begge kampe og vender hjem med 10 træningspas i bagagen.

Fodbold: Middelfart Boldklub flyver søndag middag hjem fra træningslejr i tyrkiske Belek, og det er med en god fornemmelse efter en yderst udbytterig uge i det sydlandske.

- Vejret har været stort set perfekt med vel 15-19 grader og kun to dage med regn. Vi når igennem 10 træningspas og har spillet to interessante træningskampe mod anderledes modstandere, og det er altid spændende at møde hold vi ikke kender, siger sportschef Søren Godskesen om det Middelfart-hold, der normalt tager livtag med Jammerbugt, B93 og Marienlyst - og den slags størrelser her på kloden.

Træner Jan Vingaard kan endda glæde sig over, at træningslejren foreløbig er forløbet smertefrit - hvad angår skader. Der var dog placeret en træning søndag morgen, inden holdets fly har afgang søndag middag.

I den første test i midtugen mødte Middelfart et hold med det klingende navn FK Slutsk fra den hviderussiske øverste liga.

- Hvad det var en type hold? Anderledes er vel det bedste hold. meget fysisk stærke og store. Mange af de østeuropæiske hold ligger i træningslejre sydpå i nærmest tre-fire måneder, så det er svært at vurdere dem, men det var spændende at få testet formationen og det taktiske mod sådan et hold, siger Godskesen.

Fredag havde Middelfart fornøjelsen af FC Dnipro Cherkasy fra den næstbedste ukrainske liga, hvilket normalt borger for en vis kvalitet. men det lykkedes Middelfart at vinde 2-0.

- Det var et bedre hold end den første modstander, go de havde bolden mest. Men vi stod virkelig godt på banen og leverede en fin taktisk kamp, og til sidst fik vi scoret to gange ved Malthe Karsberg og Søren Andreasen.

Nu vender Middelfart hjem til den grumme danske vinter, men mandag har de blåblusede træningsfri, inden opladningen til premieren lørdag den 17. marts hjemme mod topholdet Hvidovre sættes i gang. Middelfart er i oprykningsslutspillet og syv point op til stregen, så det er simpel logik, at en god start i de første to-tre runder er vital. Og det må betegnes som et nyt step i klubbens udvikling, at der er midler til at sende hele truppen og trænerstaben en uges tid - plus det løse - til en træningslejr i Tyrkiet.

Middelfart baskede to Østeuropa-hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce