Men de tror på det: TPI på svær udebane

TPI-spillerne, der her er i aktion mod Jammerbugt, skal fredag atter op mod jyder, når turen går til Skive. Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Men de tror på det: TPI på svær udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TPI skal forsøge at rejse sig i Skive, efter at det blev til en snitter i de sidste minutter af hjemmekampen mod Odder. Men sportschef tro på chancen.

Fodbold: I efterårets anden kamp - 11. august - tabte oprykkerne fra TPI med et enkelt mål til Skive, nemlig med 0-1.

Fredag skal fynboerne så til Skive og et anlæg, hvor der er spillet masser af 1. divisions-bold.

- Vi var godt med i den første kamp mod Skive, så jeg tror på, at vi har muligheder fredag aften, siger klubbens sportschef Jesper Rasmussen, der dog tilføjer:

- Men selvfølgelig bliver det svært. Holdet skal stå særdeles godt sammen i kæderne, og vi skal være klar til at modstå det pres, som Skive forventeligt vil komme med.

Skibonitterne ligger nummer tre i 2. divisions pulje 1, mens TPI er placeret som nummer otte med 10 point - og med fem point op til Dalum på syvendepladsen. Efter en meget vigtig sejr på 2-0 ude hos FC Sydvest kom fynboerne ned på jorden igen, da det senest blev til et nederlag på 1-4 hjemme mod Odder.

- Men det resultat var misvisende. Det stod 1-1 til 10 minutter før tid, og vi havde chancer til en føring. Men da Odder kom foran, blev vi nødt til at satse, og det kostede. Desuden havde vi spillere ude - blandt andre Christian Bannis, der var i karantæne, konstaterer Jesper Rasmussen, der i øvrigt kan fortælle, at hele truppen er til rådighed i Skive.

TPI er inde i en proces med at finde en ny cheftræner efter Jan Knudsen, der har sagt farvel af private årsager. Om den del lyder det fra sportschefen:

- Vi er der, hvor vi har en kandidatliste, som vi begynder at se på om en uges tid.

Men de tror på det: TPI på svær udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce