Mathias Jørgensen i New York: Det våben kunne OB godt have brugt

Først var han en uge med Mönchengladbach i Spanien. Nu har Mathias Jørgensen (tv.) igen været på tur og ikke spillet de seneste tre træningskampe for OB eller premieren mod FCK for at blive enig med New York Red Bulls og se forholdene an i "The Big Apple". Her er han i duel med OB-anfører Janus Drachmann (th.). Foto: Michael Svenningsen

Mathias Jørgensen i New York: Det våben kunne OB godt have brugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-træner Jakob Michelsen frataget et afgørende angrebs-element mod FCK med Mathias Jørgensens eventyr i New York.

FODBOLD: På det forblæste anlæg i Ådalen sås igen ingen Mathias Jørgensen, der ligger i de sidste forhandlinger med New York Red Bulls om en kontrakt.

Sportsdirektør Jesper Hansen havde ikke noget nyt at tilføje, mens OB-træner Jakob Michelsen sagde:

- Der er ikke så meget hokus pokus. Mathias har fået tid til at forfølge en spændende mulighed i udlandet, så længere er den ikke. Sådan er vilkårene. Klubberne er enige og Mathias har fået mulighed for at se tingene lidt an, og det har vi valgt at acceptere, siger Jakob Michelsen, der ikke tror på, at den lynende hurtige angriber kommer tilbage til OB mere i denne omgang.

- Hvis det skulle ske, så har han kun et meget lille efterslæb. Hans speed mod et hold, som i perioder ligger langt fremme som sidst mod FCK, havde været et godt våben igen. Men vi stiller nu alligevel et kompetent mandskab, som nu har arbejdet sammen i lang tid. Vi har tro på egne evner, selv om det bliver svært i Parken, tilføjede Jakob Michelsen.

OB kom ved månedsskiftet hjem fra en yderst vellykket træningstur til Tyrkiet, hvor der blev trænet og spillet kampe under perfekte forhold. Siden har OB'erne kun haft naturgræs under fødderne i hjemmekampen mod Helsingborgs og ellers trænet på kunstgræs.

- Vinden, vejret, regnet og frosten er vi ikke herre over. Det havde været optimalt at have trænet på en rigtig græsbane, men omvendt er lige præcis Parkens græstæppe i så god stand, at banen minder mere om kunstgræs end andre naturgræsbaner på den her årstid. Men FCK har da fordelen i at have eget anlæg med naturgræsbaner, hvor de kan træne. Men det skal vi ikke diskutere her. Det afgørende bliver kvaliteten af spillet, for sådan er vilkårene, fastslår OB-træneren.

Landsholdsspillere på bænken

- Hvis det stod til mig, så fik vi lov til at bestemme en masse ind i Parken, men det er jo ikke altid, at modstanderen giver os lov. Men vi kommer bestemt ikke derover for at grave os ned. Vi vil spille vores spil og så må vi se, om vi får lov til det, og det er ikke altid, at det sker i Parken, men vi må forsøge, tilføjer Jakob Michelsen.

- FCK er suverænt tophold, så der venter os som i Midtjylland en svær opgave. Men der er kun seks kampe tilbage i grundspillet, så der er ingen gratis kampe. Vi skal søge at få noget med hjem, selv om det er svært, men vi glæder os vanvittigt til at komme i gang.

- Det er vel en fordel for jer, at FCK har Viktor Fischer og Dame N'Doye på skadeslisten?

- De har så mange spillere af kvalitet, at de har landsholdsspillere siddende på bænken selv uden de to, svarede Jakob Michelsen tørt i stormvejret i Ådalen.

Mathias Jørgensen i New York: Det våben kunne OB godt have brugt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce