Marienlyst tester B1909-spids

Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen er ved at geare sin trup før det snarlige fodboldforår, hvor 2. division har premiere midt i marts. Og skal nu vurdere sine offensive kort. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Marienlyst tester B1909-spids

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriberen Mathias Munk er på prøve i Marienlyst. B1909 åbnede testkampene med 6-0 over Krarup/Espe fra Fynsserien.

Fodbold: B1909 kan teoretisk stadig nå at blande sig i topkampen i Danmarksserien, men der er dog hele 11 point op til både Oure FA og TPI, og der er kun én oprykningsbillet til 2. division.

Men B1909's manager Thomas Thorhøj har dog bebudet, at klubben længst muligt vil kæmpe for den teoretiske chance, og forberedelserne blev intensiveret, da holdet mødte Krarup/Esper fra Fynsserien i de første kamp. Nierne vandt 6-0, og Søren Lærche og Markus Bay nettede hver to gange, mens Jonas Skærlund og nytilkomne Marc Gangia - fra Næsby - hver scorede én enkelt.

B1909 måtte dog undvære angriberen Matthias Munk, der har været en yderst målfarlig spiller for de røde i de sidste par sæsoner og var en vigtig faktor, da holdet rykkede op fra Fynsserien i sommer.

Munk er for tiden på prøve hos naboen Marienlyst, der som bekendt er godt med frem i 2. divisions oprykningsslutspil.

Munk og Marienlyst skal nu afstemme, om niveau, forventninger og mulig spilletid passer sammen. Munk er en stærk skudkraft fra distancen og arbejder samtidig hårdt, men han er samtidig en uortodoks spiller. Spørgsmålet er, om Munk kan fortrænge spillere som snart genkomne Sandro Spasojevic og prøvede kræfter som Jonas Hansen, Jonas Hvilsom og Anders Kolind, men det plejer træner Carsten Hemmingsen at være skarp mand for at vurdere.

B1909 kunne dog stadig stille med en midtbane, der rummede kendte navne som Søren Lærche, Morten Dyg, Marc Gangia, Jacob Mouritsen, Nicolas Jørgensen.

I angrebet testede B1909 angriberen Esben Krag, der har gjort sig bemærket i Serie 1-klubben ØB på den anden side af Ejbygade - i en pudsig spiller-karrusel i området.

Indskiftere var spillere som Emil Thomsen, Jonas Skærlund, Nicolai Dalager og Burana Saenkham. B1909 var uden Nicolai Frederiksen, Marc Eliasen, Junior Gensø og Mohamed Amin.

Næsby ruster sig

Kampen mellem de odenseanske hold i laget under OB er altid heftig, og forleden spillede Dalum og Næsby 1-1 i en træningskamp. Det hold mødes i forårets nedrykningsslutspil i 2. division.

Næsby, der ligger uden point før foråret, prøver at samle ny energi og slagkraft under den nye træner Kristoffer Johannsen, og trænerne kan berette, at der nu er nogenlunde ro over feltet. Næsby mistede de unge angribere Rasmus Skovgaard og Marc Gangia til B1909, men Skovgaard er så nu gået videre til Marienlyst. Til gengæld har Næsby fået den tidligere offensivprofil Martin Lund Pedersen tilbage. Lund har blandt andet været på kontrakt i Horsens.

- Desuden råder jeg over folk som Casper Høst, Pelle Weber, Marcus Bertelsen og Nicklas Stokholm, siger Næsby-træneren, der defensivt nu råder over Kasper Dreyer, der er hentet i netop Dalum, mens midtbanespillerne Frank Nielsen og Daniel Jensen, der var stoppet i Dalum på samme vis er kommet til.

Sport Fyn skrev forleden, at Dalums forsvarsklippe Rune Corfitzen også er skiftet fra Dalum til Næsby, men det holdt ikke vand, da rimtågerne fra lørdagens testkamp i den frostklarede luft lettede. Corfitzen ifører sig fortsat Dalums røde trøje.

Næsby spiller næste træningskamp på lørdag i Middelfart.

Marienlyst tester B1909-spids

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce