Marienlyst-talent i Horsens-test

Marienlyst-midtbanespilleren Mads Jørgensen lykønskes af holdkammeraterne Jens Riis (22), Anders Thomsen og Mads Hansen efter en af de flotte scoringer i efteråret - her mod Næsby. Foto: Peter Leth-Larsen

Marienlyst-talent i Horsens-test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den skudstærke midtbanespiller Mads Jørgensen, der fik sin opvækst i OB, har været testet i Horsens og fået spilletid på OB's reservehold.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst har haft pænt gavn af det tidligere OB-talent Mads Jørgensen i efteråret, og nu kigger Superliga-klubben AC Horsens på potentialet i fynboen.

AC Horsens testede for nylig Marienlysts 19-årige midtbanespiller Mads Jørgensen i en testkamp mod Union Berlin. Det skriver Horsens Folkeblad.- Vi har set ham nogle gange, og vi ville gerne give ham chancen, og han lavede et fint indhop i de sidste 20 minutter, siger manager Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Mads Jørgensen blev dog også testet af OB i forrige mandags reservekamp, og i reserveligaen må man stort set bruge de spillere, man vil. Mads Jørgensen har i løbet af efterårssæsonen udmærket sig ved at score flere mål direkte på frispark i Marienlyst, hvor han har fået roser af cheftræner Carsten Hemmingsen. I alt har han scoret fem mål i efteråret.AC Horsens havde også islandske Orri Omarsson med. Bo Henriksen har tidligere udtalt, at formaliteterne omkring et skifte for islændingen er på plads. Han skal dog lige have den kommende uge med til at evaluere på islændingen.

Horsens tilhører det Superliga-lag, hvor man kigger nøje på spændende spillere i 1. og 2. division, og dér har Marienlyst allerede tidligere udviklet og leveret spillere som Benjamin Hansen (FC Fredericia og derefter skifte til FC Nordsjælland), Esben Petersen (nu FC Fredericia). Og det er en naturlig udvikling, når og hvis man holde positionen som klub nummer to eller tre i det fynske, så man er interessant for de talenter, der ikke får fuldtids-kontrakt i OB.

Mads Jørgensen spiller på en amatøraftale i Marienlyst og kan efter nytår i princippet skifte, hvor hen han vil.

Alternativet kan midtbanespilleren vælge at blive i Marienlyst, der har godt med bonuspoints med over til forårets oprykningsslutspil i 2. division, og så vælge at udvikle sig yderligere på det plan og i øvrigt satse på, at Marienlyst rykker op i 1. division.

Men i sidste ende kan økonomien blive afgørende, hvis en klub højere oppe vifter med en god kontrakt.  

Spørgsmål - om hvornår?

Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen siger:

- Horsens har bare forhørt sig på Mads og kigget nærmere på ham, og det samme har OB. Det er jo altid sådan, at når én klub rører på sig, så kommer flere til.

- Mads er en god spiller, som har udviklet sig i efteråret, men jeg har et godt forhold til ham, og han er en fornuftig fyr. jeg har sagt, hvad jeg mener kan være bedst for ham. Men det er jo ikke et spørgsmål, om Mads forlader os, men mere et spørgsmål om hvornår, siger Hemmingsen.

Marienlyst-træneren har en god fornemmelse, hvad angår forårets spillertrup:

- Jeg har været hele vejen rundt om truppen, og der er lige nu ingen, som har fortalt, at de vil forlade os, eksempelvis på grund af uddannelse et andet sted.

Angriberen Sandro Spasojevic er efter en korsbåndsskade allerede på træningsbanen, mens det har længere udsigter for backen Jens Riis.

- Sandro er spilleklar i foråret, mens Jens skal opereres i januar. Så må vi se, hvordan det hele står efter den lange genoptræning, siger Carsten Hemmingsen.

Marienlyst-talent i Horsens-test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce