Marienlyst tæller ned til Brøndby-brag

Marienlyst præsterede for nogle sæsoner siden at slå AB fra 1. division ud af pokalturneringen. Det skete hjemme på kunstgræsset på Windelsvej. Her er det Lasse Thomsen, nu kontraktspiller i Middelfart, der stopper nogle af de grønne akademikeres spillere. Foto: Peter Leth-Larsen

Marienlyst tæller ned til Brøndby-brag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsesmedlem Simon Stasiak forventer cirka 1500 betalende tilskuere på torsdag, når Brøndby gæster Odense Stadion i pokalturneringen. Dertil kommer øvrige tilskuere. Marienlysts trup er stort set intakt.

Fodbold: Boldklubben Marienlyst tæller for alvor ned til pokalbraget på torsdag klokken 19.00 mod Brøndby, der gæster Odense Stadion.

Kampen er som bekendt flyttet fra Marienlysts eget anlæg på Windelsvej af både sikkerhedsmæssige og logistiske grunde.

Bestyrelsesmedlem Simon Stasiak, der har den sportslige sektor som område, tror på et flot tilskuertal.

- Vi går efter at få solgt 1500 billetter i forsalget, der går godt. Totalt set skulle vi gerne nå op på 1500 betalende tilskuere.

- Vi har samtidig delt en del børnebilletter ud, og hvis et barn kommer med en af sine forældre, kommer barnet gratis ind, siger Stasiak.

Fokus kun på Brøndby

Marienlyst har som bekendt haft et grumt efterår, hvor holdet kun fik fire point i 16 kampe, og dermed skal holdet hente ni point ind på nummer femtesidst i foråret for at klare sig fri af nedrykning til Danmarksserien.

- Men den opgave tænker vi først over efter pokalkampen mod Brøndby. Lige nu glæder vi os over at have en nærmest intakt trup. Dog har Thomas Broe lidt problemer med anklen, siger Stasiak før det, som bliver midtbanespilleren Mads Jørgensens foreløbig sidste kamp i den hvide trøje, inde han rejser til Amerikas store land for at søge eventyret.

Det koster 100 kroner i entré for voksne, og det bør næppe afskrække menigmand, for det er jo nærmest at sammenligne med en glad aften på Remo Bar, Vognhjulet, Corner eller Ungarsk Vinstue - der alle har adresse i Skibhuskvarteret, hvor Marienlyst har hjemsted.

Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen var som bekendt med på Bernabeu, da OB slog selveste Real Madrid ud af UEFA Cup'en i december 1994, og Simon Stasiak var i mange sæsoner en vigtig motor på Næsbys divisionshold.

To fightere af den støbning kunne der i høj grad være brug i Marienlyst for tiden, men i grundsubstansen har Marienlyst en fornuftig startopstilling, der blot har præsteret for mange tumpede fejl i efteråret.

Og Brøndby ved som bekendt fra historien, at der er sket større sensationer - end at Marienlyst fra 2. division i givet fald skulle slå Brøndby. Senest så man i efteråret Næsby fra Danmarksserien tvinge Randers fra Superligaen ud i forlængelse og straffesparks-afgørelse, mens Dalum formåede at presse FC Midtjylland ud i forlænget spilletid - i to pokalkampe på fynsk grund.

Brøndby fra landets øverste række tabte i april 1987 hjemme til Skagen fra Jyllandsserien - efter forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence.

Marienlyst tæller ned til Brøndby-brag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce