Fodbold: Marienlyst vandt 1-0 hjemme over Næsby i sæsonens første træningskamp. Målet blev scoret af Anders Thomsen efter en halv times spil.

Blandt de nye spillere hos Marienlyst var Rasmus Skovgaard, der er skiftet fra netop Næsby, hvor han spillede et halvt år og scorede seks af Næsbys 13 mål. Inden da var den 20-årige venstre back og kantspiller i Svendborg.

Desuden var der debut i Marienlyst-trøjen til Hasan Kurucay, og Jack Nielsen gjorde comeback hos Marienlyst efter et par år i Dalum.

- Hassan, Jack og Rasmus kom alle tre ind efter pausen og gjorde det godt, siger Marienlysts træner, Carsten Hemmingsen.

Marienlyst spiller i foråret om oprykning i 2. division, hvor holdet er på tredjepladsen, et point fra en oprykningsplads. Næsby spiller for at undgå nedrykning og ligger sidst med nul point, ni point fra redning.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.