Marienlyst skærer truppen til

Næsby Boldklubs hurtige angriber Kasper Høst skal snart igen møde de hvinende jyske tacklinger i nedrykningssspillet. Her er det Jammerbugts back Mads Larsen, der springer frem mod bold og ben i forrige sæson. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Marienlyst skærer truppen til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart holder træningsfri weekend, mens Dalum og Næsby spiller mod henholdsvis naboerne B1909 og TPI fra Danmarksserien.

Fodbold: De fynske klubber i 2. division tager endnu nogle skridt frem mod premieren om en måneds tid.

Marienlyst og Middelfart deltager i oprykningsspillet, hvor 12 hold kæmper om to billetter til næste sæsons 1. division.

Middelfart vælger at holde fri-weekend, før man genoptager træningen i starten af næste uge og derefter lader op til en træningslejr fra og med næste weekend.

Marienlyst holder på samme vis fri. Træner Carsten Hemmingsen har 22 markspillere og to målmænd lige nu.

- Men mandag skærer vi et par markspillere væk. 22 er lige en tand for meget, men omvendt kan skader, karantæner og sygdom jo hurtigt komme i vejen, siger Hemmingsen, hvis klubs reserver ligger ende i Serie 2, som holdet dog fører inde foråret - uden at det niveau dog gavner divisionsholdets bredde synderligt.

Mads Lier og Oliver Feldballe er skadede - begge med brækket håndled. Feldballe er den, som snarest ventes at kunne spille igen.

Næsby og Dalum

Næsby Boldklub, der deltager i nedrykningsspillet, tester formen hos naboen TPI, som har ambitioner om at rykke op fra Danmarksserien til netop 2. division. Kampen spilles klokken 13.15 på TPI's kunstgræsbane.

Næsby-træner Kristoffer Johannsen mener, at truppen så småt er pænt slagkraftig. I front kan træneren vælge mellem typer som Marcus Berthelsen, Pelle Weber, Kasper Høst og tilbagekomne Martin Lund, mens de blåblusede på midtbane har folk som Kristoffer Gaarde, Anders Nielsen, Daniel Jensen, Andreas Bock og Martin Nielsen til disposition.

Dalum, der har et pænt forspring til Næsby i nedrykningsspillet i 2. division, får besøg af den gode, gamle rival B1909 fra de mange tidligere Fynsserie- og Danmarksseriekampe i kølvandet på FC Fyns kollaps.

Kampen spilles klokken 11.15 på Dalums kunstgræsbane ved Tingløkkeskolen. Træner Anders Nielsen er ved at indspille et rekonstrueret hold, og nogle af klubbens egne talenter er sendt op i truppen.

Marienlyst skærer truppen til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce