Marienlyst i fornem arena

Marienlyst er så småt vant til at spille mod renommerede klubber. Her er det Lasse Thomsen, til højre, der snapper bolden foran et par grønblusede AB-spillere i en pokalkamp, som Marienlyst vandt i efteråret 2016. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Marienlyst i fornem arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner Carsten Hemmingsen sender søndag tropperne ind på Blue Water Arena i Esbjerg til en udfordrende træningskamp. Middelfart flyver ned til træningslejr i Tyrkiet.

Fodbold: Normalt optræder Marienlyst-spillerne i alle mulige arenaer i 2. division - lige fra Jammerbugts, Tønders og Koldings vidt forskellige stadioner - til de mere enkle fynske kampbaner.

Men søndag klokken 13.00 kan Marienlyst-holdet træde ind på provinsens måske flotteste stadion, når der fløjtes op på Blue Water Arena i Esbjerg.

Esbjerg er netop vendt hjem fra en træningslejr i Spanien og skal være klar til premieren i 1. division den 4. marts mod Skive.

Træner John Lammers melder, at Esbjerg-holdet er "tæt på perfektion", når det gælder formation og tilgang til spillet. Og da Marienlyst samtidig har samlet et konstruktivt og teknisk stærkt hold, ligner det en fin træningskamp for fynboerne. Den ene tribune på Blue Water Arena, kaldt Tage Sørensen Arena, vil være tilgængelig for publikum, og her vil det være muligt at forsyne sig fra boderne, melder

Søndagens træningskamp mod Marienlyst Boldklub spilles på Blue Water Arena klokken 13.00, hvor Tage Sørensen Tribunen vil være tilgængelig. Her vil det også være muligt, at forsyne sig fra boderne, hvis der er rejselystne fynboer, som vil trække lidt Vesterhavs-luft og teste frankfurterne - med eller uden sennep.

Middelfart Boldklub flyver efter planen søndag ned til træningslejren i Belek i Tyrkiet, hvor vestfynboerne - der som Marienlyst deltager i forårets oprykningsslutspil i 2. division - vil opholde sig indtil den 4. marts.

Dalum fra nedrykningsspillet spiller næste testkamp på tirsdag klokken 18.30 i Otterup, der må bære byrden med at være oprykningsfavorit i Fynsserien - foran OKS og Årslev.

Næsby Boldklub fra samme nedrykningsspil holder friweekend.

Marienlyst i fornem arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce