Marienlyst hutler sig afsted

Jonas Hvilsom havde et skud i 1. halvleg, hvor Ringkøbings målmand Mads Petersen akkurat fik reddet bolden ude ved stolpen.Arkivfoto:Yilmaz Polat

Marienlyst hutler sig afsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlyst tabte 3-0 i Ringkøbing og havde helt hold ude

FODBOLD: Det lå lidt i luften, at det ville gå galt i Ringkøbing for Marienlyst.

- Både Calle Åmann og Jeppe Kirk tog skadet med derover, og så måtte jeg vælge Jeppe Kirk, der var mindst skadet, sagde Marienlysts cheftræner Carsten Hemmingsen i bussen på vej mod øst efter 3-0-nederlaget til Nicolai Waels tropper, der hentede sin første hjemmesejr i oprykningsspillet.

- Lasse Plato var også skadet og Nicolai Kehling havde lagt sig syg og vi måtte tage Mads Hansen ud i pausen med noget i baglåret. Derfor måtte vi også bruge Jack Nielsen, der har været ude i 14 dage, og Mads Lier spillede, selv om han ikke har trænet i flere måneder. Vi skulle have udnyttet vore chancer i første halvleg, men havde ikke noget at skyde med efter pausen. Der blev vi hurtigt trætte, og det var ikke så underligt. De spillere, der skulle gå forrest, gjorde det og indstillingen var der ikke noget i vejen med. Men vi havde elleve mand ude, og det er bare vores lod i øjeblikket, sagde Carsten Hemmingsen.

Inden Jacob Jay Andersen kort før pausen scorede til 1-0 efter et hjørnespark og en afretning, havde Jonas Hvilsom og Mads Hansen haft et par gode tilbud blandt en del Marienlyst-chancer.

Marienlyst forsøge at svare igen, men blev midt i anden halvleg ramt af en kontra, som Jacob Jay Andersen også scorede på efter et-to-spil undervejs til de 425 tilskueres uddelte begejstring.

Et kvarter før tid hamrede Jonas Magnussen bolden på stolpen, men Jacob Sandal var over returen og lukkede kampen til 3-0.

Marienlyst er nu fire point efter Næstved på oprykkerpladsen inden lørdagens udekamp i Kjellerup, der kun er et point efter Marienlyst, som i hvert fald vil få Christian Bannis og Mads Aasgaard tilbage efter karantæner.

Marienlyst hutler sig afsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce