Marienlyst har lavet en aftale med den stærke forsvarsspiller Mads Lier, der i denne sæson har spillet for Middelfart, som ud over forsvarsspilleren også må sige farvel til yderligere to spillere.

Fodbold: Knap havde Middelfart meldt ud, at Mads Lier stopper i klubben, før Marienlyst havde præsenteret ham som ny spiller på Windelsvej. Odenseanerne har ellers måttet sige farvel til en række profiler på det seneste med Esben Petersen som det seneste eksempel, men denne gang ser truppen ud til at blive forstærket.

Mads Lier har erfaring fra både 2. division og 1. division, hvor han spillede med FC Fyn, og han er glad for at komme tilbage til Odense.

- Jeg glæder mig til at komme til en ny klub, og Boldklubben Marienlyst er et rigtig godt match for mig. Jeg kender en del af spillerne og har selvfølgelig arbejdet med de to trænere før. En sidste ting, der har været udslagsgivende for mit valg, har været at komme tættere på Odense at spille fodbold igen, siger Mads Lier til Marienlysts Facebook-side.

Ud over Mads Lier stopper også angriberen Jacob Rittig og midtbanespilleren Nicolai Johansen i Middelfart. Til gengæld er aftalen med assistenttræner Jes Bekke forlænget, så han også er at finde omkring holdet i den kommende sæson.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Odenseredaktionen, hvor jeg skriver om stort og småt i byen og kommunen.