FODBOLD: Boldklubben Marienlyst ruster sig til det kommende halvår og kampen for at rykke i 1. division på trods af klubbens økonomiske udfordringer.

Carsten Hemmingsens mandskab har nu sikret sig håndslag på, at den stærke målmand Jeppe Kirk og den tidligere OB-angriber Jonas Hansen bliver i klubben frem til sommer.

Kirk har ifølge sportslig koordinator Simon Stasiak reddet point for Marienlyst i efteråret. 20-årige Jonas Hansen er startet inde i stort set alle kampe med sit glidende løb og gode teknik. Han kan stadig forbedre sig på sin egen målfarlighed efter to scoringer i efteråret.

Marienlyst ligger nummer tre i oprykningsspillet et point efter Kjellerup og seks efter suveræne Hvidovre. De to første pladser giver direkte oprykning.

Til februar er de fynske klubber inviteret til strukturmøde og her vil det blive drøftet om man skal fortsætte med pointoverførslerne, som det sker i den nuværende struktur halvvejs i turneringen og antallet af hold i 2. divisions vil også blive drøftet. Men en eventuel overgang til en anden struktur kan tidligst sættes i værk fra sommer.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.