Mads Jørgensen til USA

Mads Jørgensen spiller for Jimmy Nielsens klub i 2019. Foto: Tim Kildeborg Jensen

Mads Jørgensen til USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlyst-profil drager over Atlanten

FODBOLD: Dødbold-specialisten Mads Jørgensen er tabt for 2. divisions bundhold Marienlyst.

Jimmy Nielsen fra Hartford Athletic har skrevet en etårig kontrakt med option på et år mere med Marienlysts 20-årige midtbanespiller Mads Jørgensen.

Det tidligere OB-talent har sommeren 2017 gjort sig på Marienlyst midtbane og blandt andet bidraget med 12 mål i 38 kampe med sin skarpe fod. En del af dem er sat ind direkte på frispark, og den spidskompetence vil nu komme Hartford Athletic til gode.

- Jeg vil gerne noget med min fodbold, og det er et spændende skridt for mig, hvor jeg kan udvikle mig både som fodboldspiller og som menneske, siger Mads Jørgensen til bold.dk.- Efter min skade i foråret har jeg været lidt i vildrede omkring, hvad der skulle ske. Jeg føler, jeg er kommet rigtig godt tilbage, og timingen kunne ikke være bedre, for jeg er tilbage på 110 procent nu.

Den tidligere AaB-keeper Jimmy Nielsen er også meget begejstret. - Mads er en meget, meget spændende spiller med et stort potentiale. Hans evner på dødbolde helt uhørte, og det bliver brugbart for os i en meget fysisk liga med mange frispark. - Men det er nu ikke kun derfor, vi henter ham. Han er også allround en stærk spiller, der er rigtig god på bolden, siger Jimmy Nielsen til bold.dk. Hartford Athletic er en helt nystartet klub, der fra 2019 debuterer i USA's næstbedste rækker; USL.

Mads Jørgensen til USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce