Mads Jørgensen slap billigt

Fodbold. Lokalbrag mellem Marienlyst og Middelfart mellem de to klubber, der kommer tættest på oprykning fra 2. division formentligFoto: Tim Kildeborg Jensen

Mads Jørgensen slap billigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marienlyst-profil har pådraget sig flænge i det bageste korsbånd og vil være ude resten af foråret. Men træner Carsten Hemmingsen har andre udfordringer før mødet med topholdet Næstved på lørdag.

FODBOLD: Den 19-årige Marienlyst-profil Mads Jørgensen med det spektakulære spark til bolden er sluppet billigt fra den knæskade, som han pådrog sig i hjemmekamp mod Hvidovre for et par uger siden.

Men en flænge i bageste korsbånd er sådan set alvorligt nok og vil holde ham ude resten af forårsturneringen.

- Mads var selvfølgelig ked af det, men nu skal han igennem et genoptræningsforløb. Der er også lidt riv i ledbåndet, men efter seks ugers genoptræning bør han kunne påbegynde fodboldtræningen igen. Og det er jo trods alt bedre end 52 ugers pause, siger Marienlyst-træner Carsten Hemmingsen om Mads Jørgensen, der har været til tjek og skanning hos OB-læge Thomas Haller.

- Resultatet afhænger af, hvordan Mads er i stand til at holde knæet i ro og hvor professionel, han er i den proces, siger Carsten Hemmingsen.

Inden lørdagens topkamp mod Næstved har Marienlyst rigeligt at se til i forvejen.

Thomas Broe har fået opereret kæben og ser frem til seks uger med udelukkende flydende kost, og målmandJeppe Kirk fik et alvorligt riv op gennem låret i Hvidovre-kampen i forbindelse med straffesparket til gæsterne, så han ikke kunne spille mod Skovshoved. Kirk er også tvivlsom til Næstved-kampen.

Kurucay i karantæne

Samtidig afsoner Hasan Kurucay sin anden karantænedag efter sit røde kort mod Hvidovre og Mads Lier er væk med en skade.

- Så vi kan være oppe på at mangle i hvert fald fem mand til Næstved-opgøret, fastslår Carsten Hemmingsen.

Hvidovre fører suverænt oprykningsspillet med 26 point, mens den anden oprykkerfavorit Næstved nu ligger nummer to med 19 point foran Avarta og Marienlyst med hver 18 point. Det er altså afgørende, at Marienlyst får stoppet serien på tre nederlag i træk, hvis holdet fra Windelsvej i Odense stadig vil tale med om oprykning i et svært og konkurrencedygtigt felt.

Topkampen mod Næstved spilles lørdag kl. 14.00 på kunstgræsset på banerne snublende tæt på Fynsværket.

Mads Jørgensen slap billigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce